Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Baza znanja

Kaj je baza znanja?

Baza znanja je del vašega centra za pomoč, ki ponuja samopostrežne vsebine. Strankam posreduje dokumentacijo o vaših izdelkih.

Baza znanja je lahko koristna tako za stranke kot za agenta. Stranke lahko tukaj najdejo svoje rešitve, ne da bi se morale obrniti na skupino za podporo. Agenti lahko delajo z manj zahtevki in jih vidijo neposredno v bazi znanja.

Izvedite več o Bazi znanja v LiveAgent.

Baza znanja

Pogosta vprašanja

Kaj je baza znanja?

Baza znanja je spletna samopostrežna knjižnica, ki vsebuje informacije o izdelkih in storitvah, posebnih vprašanjih in drugih temah, značilnih za blagovno znamko. Pomaga strankam, pa tudi zaposlenim pri pridobivanju znanja, ki ga nimajo in morajo rešiti težavo.

 

Kaj vsebuje baza znanja?

Kaj vsebuje zbirka znanja, je odvisno od njenega namena. Če je to potrebno za notranjo uporabo podjetja, vsebuje informacije o posameznih procesih kadrovske službe ali pravne službe, natančno razlaga, kako izdelek deluje in kako rešiti težavo stranke. Lahko je tudi za zunanjo uporabo, v tem primeru bo vsebovala informacije o izdelkih in storitvah, ki so lahko uporabne za stranke.

 

Kako deluje baza znanja v LIveAgent?

Baza znanja v LiveAgent vam omogoča ustvarjanje kategorij na portalu za stranke glede na vaše izdelke in storitve ter vrste strank. Stranke imajo dostop do vsebine (v obliki člankov, videoposnetkov, navodil itd.), Ki jim lahko pomaga pri reševanju težav, do katerih lahko pride pri uporabi izdelkov ali storitev, ki jih ponuja vaše podjetje. Lahko jo prilagodite glede na razpoložljive predloge ali prilagodite svojim potrebam.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico