Makro

Kaj je makro?

Nekatera dejanja lahko ponavlja vaša ekipa za podporo. Če želite prihraniti njihov čas, lahko ustvarite pripravljene odgovore ali dejanja in dovolite, da jih vaša ekipa uporabi, namesto da bi morali vsakič iti skozi celoten postopek.

Makri (ali pripravljeni ali vnaprej določeni odgovori) so hiter način, da odgovorite na potrebe vaših strank. Prav tako vam pomagajo doseči doslednost pri odgovorih različnih članov podporne skupine.

Preberite več o Vnaprej pripravljenih sporočilih v storitvi LiveAgent

Frequently asked questions

What is a makro?

Makro je predloga sporočila, ki jo je treba poslati, ko stranka prejme ustrezen zahtevek. Zahvaljujoč makrom lahko avtomatizirate svoje delo, saj vam omogočajo ponavljajoče se odgovore. Agentu ni treba vsakič ustvariti novega sporočila.

 

Ali se splača uporabiti makre?

Uporaba makrov je potrebna. Vsekakor olajšajo delo in prihranijo čas. Omogočajo vam, da avtomatizirate svoje delo, ker vam ni treba večkrat vnesti istega sporočila, vsakič, ko stranka pride z istim vprašanjem. Zahvaljujoč temu stranka prejme skoraj takojšen odgovor na svoje vprašanje.

 

Ali LiveAgent ponuja makre?

LiveAgent ponuja makre. Vnaprej pripravljena sporočila vam omogočajo hiter odziv na običajne zahteve s standardnim odgovorom. Namesto pisanja odgovora uporablja že pripravljeno sporočilo, ki odjemalcu pove, kako odpraviti težavo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Makro predstavlja pripravljen odgovor ali dejanje, ki ga uporabljamo za hitro in dosledno odgovarjanje na zahteve strank. Omogoča avtomatizacijo dela ter s tem prihranek časa in večjo učinkovitost podpornega tima.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Pripravljene predloge vstopničnega sistema za skrajšanje odzivnega časa in takojšnjo dosledno izkušnjo storitev za stranke!

Predloge vstopničnega sistema

Predloge vstopničnega sistema so ključne za skrajšanje odzivnega časa in zagotavljanje dosledne izkušnje storitev za stranke. Pripravljena sporočila in predloge lahko pomagajo agentom zagotavljati ustrezne in natančne odgovore, prihranijo čas in trud, povečajo zaupanje in produktivnost in izboljšajo zadovoljstvo strank. Pri ustvarjanju knjižnice učinkovitih pripravljenih odgovorov in predlog pa je pomembno vključiti celotno organizacijo in prilagoditi predloge glede na posamezne stranke.

Preberite si, kaj lahko storite s preddefinirami sporočili in kako se ta razlikujejo od preddefirniranih odgovorov. Preberite si o LiveAgent preddefiniranih sporočilih.

Preddefinirana sporočila (Makroji)

LiveAgent ponuja preddefinirane odgovore, predloge vstopničnega sistema ter program za pogosta vprašanja, ki lahko povečajo učinkovitost podpore za stranke, zmanjšajo odzivni čas ter izboljšajo zadovoljstvo strank. Programska oprema z bogatim naborom funkcij je na voljo brezplačno preizkusiti 14 dni.

Če se želite izogniti tipkanju enakega odgovora na ponavljajoča se vprašanja, uporabite preddefinirane odgovore. Ustvarite in jih uporabite, ko jih potrebujete.

Preddefinirani odgovori

LiveAgent je program za pomoč uporabnikom, ki vključuje preddefinirana sporočila za odgovor na zahtevke strank. Program se prilagaja različnim panogam in omogoča skrajšanje odzivnega časa ter povečanje zagovorništva. Spodbude za stranke, kot so ponudba cenovnih spodbud ali daril, lahko izboljšajo promocijo blagovne znamke in vzpostavijo zaupanja vreden odnos z dolgoletnimi strankami. Predloge vstopničnega sistema pa lahko pomagajo agentom zagotoviti dosledno izkušnjo storitev za stranke.

Omogočite svojim strankam, da s samopostrežbo poiščejo odgovore, ki jih iščejo. S programsko opremo LiveAgent s pogostimi vprašanji lahko ustvarite osupljive portale za stranke.

Izkoristite programsko opremo s pogostimi vprašanji za optimizacijo samopostrežne izkušnje vaših strank

Močan sistem za zahtevke in klepet v realnem času sta ključna za upravljanje večkanalne komunikacije s strankami. Ponujajo skupne in napredne funkcije, ki vključujejo pametno usmerjanje zahtevkov, pravila avtomatizacije, SLA, odgovornost za zahtevke, odzive responses in orodja za sodelovanje agentov. 63% potrošnikov se bo verjetno vrnilo na spletno mesto, ki ponuja podporo za klepet v živo. Orodje za klepet v živo LiveAgent ponuja zgodovino klepeta, interni klepet in pogled na tipkanje strank v realnem času.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico