Poslovna pravila

Kakšna so poslovna pravila?

Izogibajte se nezadovoljstvu predstavnika strank pri opravljanju res dolgočasnega dela. Dovolite, da se nekateri procesi samodejno izvajajo. Poslovna pravila nastavite v službi za pomoč uporabnikom. Pravila vam pomagajo pri vnaprej določenih dejanjih v programski opremi. Postavite pogoje in ko se izpolnijo, se izvede dejanje. Poslovna pravila se pogosto uporabljajo za prenos zahtevkov, spremembo prioritete zahtevkov, pošiljanje odgovora, spremembo ravni SLA, dodajanje ali odstranjevanje oznak in še veliko več. Prihranijo čas in prinašajo številne koristi. Agentom pomagajo ostati koncentrirani.

Naučite se več o pravilih v LiveAgent.

Kakšna so poslovna pravila?

FAQ

Kakšna so poslovna pravila?

Poslovna pravila vsebujejo podrobna navodila, kako opravljati vsakodnevna opravila. Prav tako lahko ustvarite pravila na plošči LiveAgent. Zahvaljujoč temu boste imeli možnost bolj avtomatiziranih dejavnosti. Poslovna pravila se običajno uporabljajo za pošiljanje vstopnic, odstranjevanje ali dodajanje oznak (oznak) ter spreminjanje ravni SLA.

Kako ustvariti poslovna pravila?

Če želite ustvariti poslovna pravila na plošči, pojdite na »Konfiguracija«. Nato izberite zavihka »Avtomatizacija« in »Časovna pravila«. Zahvaljujoč pravilom lahko določite, kakšni zahtevki naj gredo v določene oddelke, katere oznake naj se ujemajohed with them, when the system is to mark tickets as spam.

Zakaj so pomembna poslovna pravila??

Poslovna pravila so pomembna, ker še bolj podpirajo avtomatizacijo dela, tako da agentom ni treba opravljati nepotrebnega dela in so učinkovitejši. Učinkovita pravila pomagajo tudi pri usmerjanju, kako naj delo poteka.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico