Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Brezplačni spletni klepet

Kaj je brezplačen spletni klepet?

Brezplačni spletni klepet je vrsta komunikacije med dvema ali več ljudmi prek interneta. To je klepet v realnem času, ki uporablja spletne aplikacije. To je hitrejši način komunikacije kot prek internetnih forumov ali elektronske pošte. Ta vrsta klepeta je brezplačna za vse.

Pogosta vprašanja

Kako definirate brezplačen spletni klepet?

Spletni brezplačni klepet je internetni komunikacijski kanal med dvema ali več ljudmi. Ta klepet deluje v realnem času in v ta namen uporablja spletne aplikacije. Omogoča hitro komunikacijo in je vsekakor privlačnejša oblika komunikacije kot e-pošta ali internetni forumi.

Ali podjetja potrebujejo brezplačen spletni klepet?

Podjetja vsekakor potrebujejo brezplačen spletni klepet. To je zato, ker se večini strank zdi najbolj privlačna oblika odziva v realnem času. Če vaše podjetje uporablja klepet v živo, ima konkurenčno prednost, prihrani denar, omogoča sledenje in analizo strank ter poveča produktivnost storitev za stranke.

Ali je v LiveAgent na voljo brezplačen spletni klepet?

LiveAgent ponuja brezplačen spletni klepet. Je ena najučinkovitejših oblik komunikacije s stranko, zato je zelo pomemben element programske opreme za pomoč strankam. Prednost LiveAgent je, da ni le funkcija klepeta v živo, ampak tudi celoten nabor službe za pomoč uporabnikom in klicnega centra.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico