Brezplačni spletni klepet

Kaj je brezplačen spletni klepet?

Brezplačni spletni klepet je vrsta komunikacije med dvema ali več ljudmi prek interneta. To je klepet v realnem času, ki uporablja spletne aplikacije. To je hitrejši način komunikacije kot prek internetnih forumov ali elektronske pošte. Ta vrsta klepeta je brezplačna za vse.

Frequently asked questions

Kako definirate brezplačen spletni klepet?

Spletni brezplačni klepet je internetni komunikacijski kanal med dvema ali več ljudmi. Ta klepet deluje v realnem času in v ta namen uporablja spletne aplikacije. Omogoča hitro komunikacijo in je vsekakor privlačnejša oblika komunikacije kot e-pošta ali internetni forumi.

Ali podjetja potrebujejo brezplačen spletni klepet?

Podjetja vsekakor potrebujejo brezplačen spletni klepet. To je zato, ker se večini strank zdi najbolj privlačna oblika odziva v realnem času. Če vaše podjetje uporablja klepet v živo, ima konkurenčno prednost, prihrani denar, omogoča sledenje in analizo strank ter poveča produktivnost storitev za stranke.

Ali je v LiveAgent na voljo brezplačen spletni klepet?

LiveAgent ponuja brezplačen spletni klepet. Je ena najučinkovitejših oblik komunikacije s stranko, zato je zelo pomemben element programske opreme za pomoč strankam. Prednost LiveAgent je, da ni le funkcija klepeta v živo, ampak tudi celoten nabor službe za pomoč uporabnikom in klicnega centra.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico