Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Programska oprema za sledenje strankam

Kaj je programska oprema za sledenje strankam?

Programska oprema za sledenje strankam izpolnjuje želje vaše družbe. S to programsko opremo imate shranjene vse podatke in jih lahko najdete, kadar koli jih potrebujete. Če je nekdo želel opraviti nakup, vendar se je odločil počakati, lahko spremljate vse zapiske svojega klepeta ali telefona, ko bo spet pokazal zanimanje. Sistem za sledenje vam omogoča dodajanje zapiskov v pogovore in vam pomaga poznati stranko.

Pogosta vprašanja

Kako definirati programsko opremo za sledenje strankam?

Programska oprema za sledenje strankam je sistem, ki vam omogoča, da poznate celotno zgodovino odnosov s strankami. Tam so shranjene vse obravnavane kontaktne točke in teme strank. Podpira prepoznavanje morebitnih težav, ki bi jih lahko imela stranka v vašem podjetju, podpira pa tudi prilagajanje telefonskih klicev in sporočil.

Kakšna so načela programske opreme za sledenje strankam?

Programska oprema za sledenje strankam bi morala zabeležiti zgodovino stikov s strankami in dejanja strank, ki so bila izvedena v zvezi s podjetjem. Zahvaljujoč temu lahko storitev za stranke analizira vedenje strank. To podpira izboljšanje storitev za stranke, organizacijskih dejavnosti in izgradnjo podobe organizacije.

Kakšna orodja uporabiti za najboljšo programsko opremo za sledenje strankam?

LiveAgent je odlična rešitev za nakup strank. Zahvaljujoč temu lahko v trgovini in službi za stranke zbirate podatke o svojih strankah in njihovih dejavnostih. Omogoča tudi dodajanje zapiskov pogovorom in spoznavanje stranke. To vam omogoča, da v prihodnosti prilagodite stike z določenimi strankami.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico