Trenutni uporabnik

Kdo je trenutni uporabnik?

Zadnji agent, ki je posodobil zahtevek, se imenuje tudi Trenutni uporabnik. Normalno je, da trenutni uporabnik ni isti predstavnik stranke, ki je bil prej dodeljen zahtevku. Ko se zahtevek posodobi, postane tudi trenutni uporabnik drugi.

Frequently asked questions

Kaj pomeni izraz trenutni uporabnik?

Trenutni uporabnik je agent, ki je nazadnje posodobil zahtevek. Ni nujno, da je agent dodeljen zahtevku. V trenutku, ko zahtevek posodobi drug agent, se trenutni uporabnik spremeni.

Kako lahko v LiveAgent preverite trenutnega uporabnika?

Če želite preveriti, kdo je trenutni uporabnik za določen zahtevek, pojdite na ploščo LiveAgent. Tam boste poleg seznama posameznih zahtevkov našli podatke o trenutnih uporabnikih. Zgodbo lahko redno spremljate.

Ali lahko urejate trenutne uporabnike v LiveAgent?

Če imate dostop do danega zahtevka in ga lahko uredite, lahko spremenite trenutnega uporabnika. Ko uredite dan zahtevek, postanete trenutni uporabnik. Ta funkcija vam pomaga ugotoviti, kdo je nazadnje spremenil vaš zahtevek.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^