Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Video posnetki storitev za stranke

Kaj so videoposnetki storitev za stranke?

Videoposnetek za pomoč strankam je kratek videoposnetek, ki predstavnikom strank ponuja veliko vrednost. Ti videoposnetki vam ponujajo neverjetne zgodbe o podpori organizacij po vsem svetu. Pokažejo vam načine, kako povečati zadovoljstvo strank in kako zgraditi zveste odnose.

Obstajajo tri vrste videoposnetkov o storitvah za stranke – smešni videoposnetki, videoposnetki o usposabljanju ali videoposnetki o navdihujočih voditeljih pri storitvah za stranke. To je odličen način za učenje in izboljšanje komunikacijskih veščin in tehnik.

Pogosta vprašanja

Kaj so videoposnetki storitev za stranke?

Videoposnetki storitev za stranke so filmi, ki obravnavajo temo storitev za stranke. To so lahko na primer govori strokovnjakov in vodilnih v panogi ter ljudi, ki so tesno povezani s področjem storitev za stranke. To so materiali, ki lahko podpirajo in pomagajo pri razvoju storitev za stranke.

Kako uporabljati videoposnetke storitev za stranke?

Video posnetki storitev za stranke so velika količina znanja na področju storitev za stranke in odnosov. So vir navdiha, ki bi ga morali prevesti v svoje delo v skupini za pomoč strankam in ustvariti nove strategije. Je tudi pomemben vir spoznavanja trenutnih trendov v storitvah za stranke, zaradi česar ga lahko izboljšate.

Ali lahko v LiveAgent uporabljate videoposnetke storitev za stranke?

Seveda lahko v LiveAgent najdete videoposnetke storitev za stranke. To sta dva vadbena videoposnetka, ki vam pomagata pri odlični službi za stranke, in videoposnetki z dodano vsebinsko vrednostjo. Vredno jih je pogledati, da bodo vaše storitve za stranke dvignile na višjo raven.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico