Spokeo pregled

Spokeo pregled
Compare Spokeo pregled with other in: How Spokeo pregled is doing on review portals
2.3
Average rating based on data from trusted review portals
2206 reviews

Spokeo je storitev povratnega iskanja, ki vam omogoča iskanje telefonske številke, imena, naslova bivanja in e-poštnega naslova. Spokeo je na voljo prek spletnega mesta in mobilne aplikacije za Android.

Pricing
Starting from:
$ 19.95   na mesec
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.3
Uporabniška izkušnja
2
Cena
3
Izvedba
2

Key takeaways

Pros

  • Veliko informacij in poročil
  • Hitro iskanje
  • Zbira podatke iz več tisoč različnih virov, da dobi najbolj natančne rezultate

Cons

  • Informacije niso na voljo brezplačno
  • Nejasna cena na spletni strani
  • Mobilna aplikacija je na voljo samo za Android
  • Na voljo samo v ZDA

Kako začeti uporabljati Spokeo

Na prvi pogled je spletna stran videti profesionalna, na njej pa najdete veliko informacij o podjetju in njegovih storitvah.

Prva stvar, ki jo vidite, ko obiščete spletno mesto, so štiri možnosti iskanja. Podatke lahko iščete na podlagi imena, naslova, telefonske številke ali e-poštnega naslova. Spokeo ima sedež v ZDA, kar pomeni, da sprejema samo telefonske številke, registrirane v ZDA, vse informacije pa so omejene na Združene države.

Možnosti iskanja Spokeo

Po spletnem mestu je enostavno krmariti in dobite informacije, ki jih iščete.

Na podlagi tega, kar iščete, lahko izvedete iskanje tako, da v iskalno vrstico vnesete nekaj podrobnosti.
Če na primer izvedete iskanje po imenu, vnesite polno ime osebe v iskalno vrstico in kliknite na »Išči zdaj«.

Spokeo iskanje po imenu

Nato izpolnite njihovo zadnjo znano lokacijo. Vnesite mesto in državo ter kliknite »Nadaljuj«. Če niste prepričani glede njihove zadnje lokacije, lahko izberete »Nisem prepričan«. V tem primeru bo imel Spokeo širši nabor možnosti, kar pomeni, da bodo rezultati lahko manj natančni.

Ko to storite, lahko nadaljujete z naslednjim korakom.

Tukaj lahko izberete, katere podatke želite pridobiti. Izberite toliko, kot jih potrebujete, in pritisnite »Nadaljuj«. Ta korak lahko tudi preskočite, če želite. Za nadaljevanje boste morali vnesti svoj e-poštni naslov.

Celoten postopek traja le nekaj minut, navodila za vsak korak pa so jasna in enostavna za sledenje.
Ne pozabite, da je Spokeo plačljivi ponudnik storitev, ki temelji na naročnini, kar pomeni, da ste zmagali, če niste naročeni. nimam dostopa do podrobnih poročil.

Edina stvar, ki jo je bilo težko najti, so bile informacije o cenah in različne naročnine, ki jih ponuja Spokeo. Ena vrsta cen je na voljo, ko kliknete »Prijava«, druga pa je na dnu strani pod »Preizkusite podjetje«.

Center za pomoč najdete tudi na spletnem mestu Spokeo. Vključuje pogosta vprašanja in možnosti za stik s podporo.

Lastnosti

Poleg preprostega iskanja ponuja Spokeo številne dodatne funkcije. Dostopate lahko do kontaktnih podatkov, osebnih podatkov, zgodovine lokacij, družinskih članov, kazenskih evidenc, platform družbenih medijev in drugega.

Dodatne funkcije Spokeo

Dodatne funkcije se prikažejo, ko izvedete iskanje. Videli boste lahko, katera napredna poročila se nanašajo na iskanje. Vendar je ključno vedeti, da so te funkcije na voljo samo naročnikom.

Spokeo je na voljo prek spletnega mesta v brskalniku ali mobilne aplikacije. Vendar je aplikacija trenutno na voljo samo za Android.

Posodobitve

Spokeo zagotavlja posodobitve o poročilih, ki ste jih predhodno kupili, tako da boste vedno imeli dostop do najnovejših informacij. Tudi če baza podatkov v času vašega iskanja ni mogla najti rezultatov, boste po posodobitvi lahko videli nove informacije in poročila.

Spokeo - Bodite na tekočem

Možnost zavrnitve

Spokeo lahko kadar koli onemogočite zbiranje vaših osebnih podatkov. Na njihovi spletni strani morate izpolniti obrazec za zahtevo. Nato bodo obdelali vašo zahtevo in odstranili vaše podatke iz svoje baze podatkov. Ta postopek naj bi trajal 24–48 ur, odvisno od količine obdelanih podatkov.

Možnost zavrnitve Spokeo

Pomoč strankam

Spokeo ponuja različne načine za stik z njihovo podporo strankam, če imate težave ali potrebujete pomoč. Obstaja možnost klepeta v živo ter e-pošta in telefonska številka, ki ju lahko uporabite.

Ko se pomaknete navzdol na dno glavne strani in kliknete »Obiščite center za pomoč«, vas bo preusmerilo na njihovo stran centra za pomoč. Obstaja nekaj pogostih vprašanj, ki vam lahko pomagajo najti odgovore na vaša vprašanja. Če ne najdete tistega, kar iščete, lahko kliknete »Obrnite se na našo ekipo za pomoč strankam« in uporabite enega od treh načinov za stik z njimi.

Storitev za stranke Spokeo

Kako lahko klicni centri uporabljajo Spokeo?

Klicni centri in agenti za podporo strankam lahko uporabljajo Spokeo za izvajanje povratnega iskanja telefonskih številk, da prepoznajo neznane klicatelje, potegavščinske klice ali pridobijo dodatne informacije, kot so naslov, e-pošta, računi v družabnih medijih in drugo. Te informacije lahko uporabite za hladne klice in druga tržna in prodajna prizadevanja.

Spokeo vam lahko pomaga najti manjkajoče informacije, če pride do napake v sistemu vašega klicnega centra. Vendar ne pozabite, da podatki niso vedno točni ali posodobljeni.

Da bi se izognili pravnim težavam, preverite zakone in predpise določene jurisdikcije, preden uporabite storitve povratnega iskanja telefona. Te storitve so običajno zakonite za poslovne in trženjske namene, če se informacije ne prodajajo ali delijo s tretjimi osebami brez soglasja stranke.

Zmogljivost in uporabniška izkušnja

Ko vpišete telefonsko številko v iskalno vrstico na ciljni strani, začne Spokeo ustvarjati rezultate in iskati vse informacije, ki so na voljo v bazi podatkov. Ta postopek traja le nekaj sekund.

Spokeo povratno iskanje telefona

Natančnost je odvisna od številnih dejavnikov in noben ponudnik ne more zagotoviti 100 % pravilnih rezultatov. Spokeo pridobiva podatke iz tisočih virov, kar poveča možnost natančnih rezultatov. Spokeovi viri vključujejo licenčne javne evidence. Vendar ne pozabite, da lahko ti javni viri vsebujejo nekaj zastarelih podatkov.

Generiranje podatkov je hitro s funkcijo povratnega iskanja telefonske številke. Kljub temu je bilo razočaranje, da ko Spokeo najde neznanega klicatelja, so vsi rezultati blokirani in od vas zahteva, da postanete član ali plačate dodatno pristojbino za posamezno poročilo.

Druge ocene strank kažejo, da tudi po plačilu informacij podatki niso bili popolni in niso dobili vrednosti za svoj denar.

Med njegovimi pozitivnimi vidiki je 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje, ki vam omogoča, da preizkusite njihove storitve, preden se zavežete k članstvu.

Če prenesete aplikacijo Spokeo, vam omogoča blokiranje neželenih telefonskih številk. Če želite blokirati številko, jo morate vnesti, klikniti tri pike poleg »Več« in izbrati »Blokiraj vse klice«. Če želite pozneje odblokirati številko, lahko znova kliknete tri pike in izberete »Odblokiraj vse klice«. Vendar ta funkcija ni na voljo na njihovi spletni strani.

Cena

Za razliko od mnogih drugih ponudnikov povratnega iskanja telefonskih številk, Spokeo ne ponuja brezplačne različice. Čeprav omogoča vnos številke v iskalno vrstico, so vsi rezultati zaklenjeni, dokler ne plačate. Načrtov članstva in cen ni enostavno najti na spletnem mestu, saj niso vsi na enem mestu. Zato jih boste morda težko našli.

Članski načrti

Izberete lahko 3-mesečno naročnino, ki stane 44,85 $ naenkrat in je enakovredna 14,95 $ na mesec. Po tem vam bomo zaračunali vsake tri mesece.

Druga možnost je mesečno članstvo, ki stane 19,95 USD na mesec. S to možnostjo vam bomo samodejno zaračunali vsak mesec, razen če prekličete naročnino.

Načrti za članstvo v Spokeo

Poslovni načrt članstva

Načrt članstva Business stane 69,95 $ in vključuje do 500 poročil na mesec. Omogoča vam dostop do informacij, kot so telefonske številke, popolni naslovi, e-poštni naslovi, zgodovina lokacij, kazenske evidence in drugi podatki.

Poslovni načrt članstva Spokeo

BREZPLAČEN preizkus

Spokeo ponuja 7-dnevno brezplačno preskusno različico in nakup enega poročila za 0,95 USD. Vendar pa morate biti previdni, če se odločite za brezplačno preskusno obdobje, saj vam bomo po prvih 7 dneh zaračunali 24,95 USD, če ne prekličete. To se zgodi, ker morate posredovati podatke o svoji kreditni kartici, tudi če se prijavite samo za brezplačno preskusno obdobje.

Brezplačna preizkusna različica Spokeo

Zaključek

Spokeo ponuja različne funkcije, ki naj bi vam zagotovile podrobnejše informacije o osebi, ki jo iščete. Spletna stran podatke generira hitro in brez težav. Vendar so vse informacije skrite za plačilnim zidom. Ponujajo brezplačen preizkus. To je priročna priložnost, da preizkusite njihove storitve, preden se odločite zanje.

Storitve Spokeo so na voljo samo v ZDA in delujejo samo s telefonskimi številkami v ZDA.

Pogoste napake in težave

Spokeo ni našel številke, ki sem jo iskal

To je pogosta težava, ko gre za storitve povratnega iskanja telefonske številke. Spokeo svoje podatke pridobiva iz javnih virov, ki zbirajo podatke o posameznikih. Ti viri so lahko zastareli ali vsebujejo napačne informacije. Drugi razlog je opt-out možnost, ki jo ponuja Spokeo. Vsakdo lahko odstrani svoje podatke iz svoje baze podatkov. Po tem podatki ne bodo več na voljo pri iskanju.

Ne morem urejati svojih podatkov na Spokeo

Če ugotovite, da so podatki, ki jih ima Spokeo o vas, napačni, je edina možnost, da odstranite vse svoje podatke. Spokeo trenutno ne ponuja možnosti urejanja poročil.

Product reviews

Oglejte si naš pregled programskega telefona Icanblink in preverite, kako se je obnesel v naših vsakodnevnih poslovnih testih.

Pregled programskega telefona Icanblink

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, ki se lahko uporablja za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. Poleg tega podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam. Na voljo je tudi klepet v živo, ki je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent je lahko koristen za podjetja, ki želijo izboljšati svoje storitve za stranke.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Porabite manj za svoj klicni načrt z VoIP telefonskimi sistemi in integracijami ter na našem seznamu izberite najboljšega zase.

20 najboljših VoIP telefonskih sistemov in integracij

Klepeti v živo so pomembni za prvi vtis in zadrževanje strank na spletni strani ter za navzkrižno prodajo. FrëschKëscht uporablja LiveAgent za pomoč strankam in boljšo organizacijo notranjega dela. LiveAgent ponuja 175 funkcij in 40 integracij ter pakete za različne potrebe uporabnikov. Programska oprema za dohodne klice in za klepet v živo sta ključni za izboljšanje storitve strankam in povečanje prodaje. LiveAgent ima 24/7 podporni servis in je enostaven za uporabo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico