Intelius pregled

Intelius pregled
Compare Intelius pregled with other in: How Intelius pregled is doing on review portals
3.1
Average rating based on data from trusted review portals
1012 reviews

Intelius je ponudnik povratnega iskanja telefonskih številk s sedežem v ZDA in zato deluje samo z imeni, naslovi in telefonskimi številkami, registriranimi v ZDA. Intelius ponuja svoje storitve na svojem spletnem mestu ali pa si lahko prenesete njihovo mobilno aplikacijo.

Pricing
Starting from:
$ 24.86   na mesec
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3
Uporabniška izkušnja
4
Cena
2
Izvedba
3

Key takeaways

Pros

  • Mobilna aplikacija za iOS in Android
  • Zanesljiva služba za stranke
  • Preizkusno obdobje za nizke stroške

Cons

  • Na voljo samo v ZDA
  • Vsi razpoložljivi podatki o številki zahtevajo plačilo
  • Cenovno ni zelo dostopen

Uvod v Intelius

Spletna stran je na prvi pogled preprosta, enostavna za navigacijo in vsebuje ključne informacije za obiskovalce. Jasno lahko vidite, katere storitve ponuja Intelius. Ni vam treba iskati po spletnem mestu, da bi našli informacije o cenah, odpovedi članstva, politiki zasebnosti itd.

Z Inteliusom lahko iščete na podlagi imena, telefonske številke ali naslova osebe. Vendar pa ne ponujajo povratnega iskanja po e-pošti kot večina njihovih konkurentov. Če želite izvesti obratno iskanje, morate v iskalno vrstico vnesti ime, telefonsko številko ali naslov in klikniti Iskanje.

Po tem postopek ustvarjanja rezultatov ne traja predolgo.

Intelius začni iskati

Na njihovem spletnem mestu je razdelek za podporo strankam, kjer lahko najdete pogosto zastavljena vprašanja in vodnike, ki vam bodo pomagali pri reševanju osnovnih težav, ne potrebuje pomoči Inteliusovih agentov.

Intelius je ponudnik plačljivih storitev, kar pomeni, da če ne postanete njihova stranka, ne boste mogli dostopati do podrobnih informacij.

Lastnosti

Upoštevajte, da je Intelius na voljo samo v ZDA in deluje samo s telefonskimi številkami, imeni in naslovi, registriranimi v ZDA.

Takoj na začetku lahko jasno vidite, da lahko iščete na podlagi imena, telefonske številke in naslova. Intelius ponuja tudi dodatne informacije, kot so kazenske evidence, preverjanje preteklosti in javne evidence. Vse te možnosti so vidne na vrhu strani.

Ko se pomaknete navzdol, lahko najdete tudi telefonski imenik in imenik oseb.

Intelius je na voljo tudi v obliki mobilne aplikacije za iOS in Android. Vendar je aplikacija na voljo samo za ameriški trg.

Zahtevate lahko kopijo svojih podatkov. Izpolnite obrazec za zahtevo na spletni strani in prejeli boste poročilo z vsemi podatki, ki jih imajo o vas. Ta funkcija je brezplačna.

Intelius - Zaženite preverjanje kazenskih evidenc
Intelius – izvedite več s preverjanjem preteklosti

Odjavite svoje podatke

Intelius vam omogoča, da svoje podatke odstranite iz njihove zbirke podatkov. Intelius deli podatke, kot je e-poštni naslov uporabnika, s svojimi partnerji in podružnicami za namene trženja. Če torej želite svoje osebne podatke izključiti iz tega postopka, lahko to storite tako, da izpolnite obrazec na njihovi spletni strani.

Pomoč strankam

Glede na ocene uporabnikov, ki so na voljo na spletu, so ljudje večinoma zadovoljni s podporo strankam, ki jo ponuja Intelius.

Imajo ločen portal centra za pomoč, kjer lahko najdete pogosta vprašanja in vodnike, ki vam pomagajo odgovoriti na osnovna vprašanja in razrešiti preproste težave, preden se obrnete na njihovo ekipo za podporo strankam.

Center za pomoč Intelius

Če potrebujete dodatno pomoč, se lahko obrnete na Inteliusovo podporo strankam tako, da izpolnite kontaktni obrazec na njihovi spletni strani. To je edini način, da jih lahko dosežete, ker trenutno ni možnosti klepeta v živo ali telefonske podpore.

Kontaktni obrazec Intelius

Kako lahko klicni centri uporabljajo Intelius?

Klicni centri in agenti za podporo uporabnikom lahko uporabljajo storitve Inteliusa za sledenje neznanim telefonskim številkam in zbiranje podatkov o osebi, ki stoji za številko. Ti podatki lahko vključujejo polno ime, e-poštni naslov, naslov stalnega prebivališča, račune družbenih medijev in drugo.

Podjetja lahko te podatke nato uporabijo za trženje ali prodajo in razširijo svojo bazo podatkov o strankah. Upoštevajte, da informacije, ki jih posreduje Intelius, niso vedno točne in so lahko včasih neveljavne.

Te storitve so na splošno zakonite za poslovne in trženjske namene, če podatkov ne delijo s tretjimi osebami brez soglasja stranke. Da bi se izognili pravnim težavam, preverite zakone in predpise določene jurisdikcije, preden vse nastavite.

Zmogljivost in uporabniška izkušnja

Ko gre za uporabniško izkušnjo iskanja povratne telefonske številke, je preprosta in enostavna. Samo vnesite neznano telefonsko številko v iskalno vrstico na glavni strani in pritisnite enter. Intelius nato pregleda svojo bazo podatkov, da ustvari rezultate. Ta postopek traja 1-2 minuti.

Iskanje povratne telefonske številke Intelius
Intelius - Poročilo je pripravljeno

Ko so rezultati pripravljeni, morate za nadaljevanje vnesti svoje polno ime in e-poštni naslov. Prejeli boste informativno e-poštno sporočilo o vašem iskanju in rezultatih.

Intelius - Shranite rezultate iskanja
Intelius - Rezultati iskanja, prikazani v e-pošti

Ker Intelius ni na voljo brezplačno, vam bodo rezultati pokazali samo telekomunikacijskega operaterja, približno lokacijo in ali je telefonska številka mobilna ali stacionarna. Vsaka druga informacija je skrita za plačilnim zidom.

Preden plačate, ne pozabite, da informacije, ki jih posredujejo, niso vedno 100-odstotno točne. To je zato, ker Intelius pridobiva podatke iz javnih virov in javnih evidenc, ki morda niso redno posodobljene ali pravilne.

Poročilo o telefonu Intelius
Intelius - Pridobite podrobno poročilo

Cena

Intelius je zelo jasen glede svojih cen in da svojih storitev ne ponuja brezplačno.

Izbirate lahko med nekaj možnostmi:

Povratno iskanje po telefonu + iskanje ljudi

Ta prva možnost stane 34,95 USD na mesec in vključuje neomejeno število telefonskih poročil, poročil o ljudeh in poročil o naslovih. S to naročnino ponujajo 6-dnevno preskusno obdobje, ki stane samo 0,95 $, da se seznanite z njihovimi storitvami, preden se odločite, da se boste v celoti posvetili.

Iskanje ljudi

Druga možnost naročnine vključuje neomejene zapise o naslovih in osebah, vendar ne vključuje storitev povratnega iskanja telefonske številke. Plačujete lahko mesečno ali dvomesečno. Če plačujete mesečno, stane 24,86 USD. Če plačujete dvomesečno, bo stalo 42,25 USD, kar je enako 21,13 USD na mesec.

Iskanje naslovov + iskanje ljudi

Tretja možnost se osredotoča na povratno iskanje naslovov in vključuje neomejen dostop do poročil o naslovih in poročil o neomejenih osebah. Ta možnost stane 29,78 USD na mesec, vendar se lahko najprej prijavite za 7-dnevno preskusno obdobje za 0,95 USD.

Cenovni načrti Intelius

Na Inteliusovi strani s cenami ponujajo tudi dodatke za članstvo. Prvi vam omogoča prenos poročil in ogled brez povezave. Gre za enkratno pristojbino, ki stane 3,99 USD.

Drugi dodatek je Intelius Identity Protection. Ta dodatek pomaga izboljšati vašo zaščito s spremljanjem vaše identitete in zagotavljanjem zavarovanja proti kraji identitete. Plačate lahko 9,95 USD na mesec ali 119,40 USD na leto.

Intelius članski dodatki

Zaključek

Skratka, Intelius je dobro znan ponudnik povratnega iskanja telefona. Njihove cene so jasne in jih je enostavno najti na njihovi spletni strani. Vendar pa so cene v primerjavi s konkurenti precej visoke glede na število storitev in informacij, ki jih lahko dobite.

Tako kot pri drugih ponudnikih povratnega iskanja telefona, natančnost ni 100-odstotna. Zato ga morate vedno preveriti prek drugih virov.

Vse to upoštevajte, preden se odločite, da boste postali njihova plačljiva stranka.

Pogoste napake in težave

Intelius ni našel nobenih informacij o številki, ki sem jo iskal.

To je pogosta težava pri uporabi storitev povratnega iskanja telefona. Eden od razlogov za to so lahko viri, od koder Intelius dobi svoje podatke, zastareli ali napačni. Drug razlog je lahko, da je lastnik številke odstranil svoje podatke iz Inteliusove zbirke podatkov.

Zahteval sem ponastavitev gesla, vendar nisem prejel e-pošte.

Če ste zahtevali novo geslo, vendar niste prejeli nobenega e-poštnega sporočila, preverite mapo z neželeno pošto v svojem e-poštnem odjemalcu. Če sporočila ne najdete, še enkrat preverite, ali ste vnesli pravilen e-poštni naslov, in nato znova zahtevajte e-poštno sporočilo.

Product reviews

Oglejte si naš pregled programskega telefona Icanblink in preverite, kako se je obnesel v naših vsakodnevnih poslovnih testih.

Pregled programskega telefona Icanblink

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, ki se lahko uporablja za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. Poleg tega podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam. Na voljo je tudi klepet v živo, ki je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent je lahko koristen za podjetja, ki želijo izboljšati svoje storitve za stranke.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Vas zanima rešitev klepetalnega robota za vaše podjetje? Seznanite se z našim pregledom klepetalnega robota Intercom in preverite, ali je to orodje ustreza vašim potrebam.

Pregled klepetalnega robota Intercom

LiveAgent ponuja različno programsko opremo za upravljanje s telefonskimi klici, odpravljanje težav strank ter upravljanje e-pošte. Poleg tega nudijo integracije in prilagodljivo cenovno politiko. Imajo tudi podporni portal in stanje sistema, ter nudijo demo verzijo. LiveAgent je podjetje, ki je prejelo nagrade in certifikate, ter ima ocene strank.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico