Pregled Whitepages

Pregled Whitepages
Compare Pregled Whitepages with other in: How Pregled Whitepages is doing on review portals
1.5
Average rating based on data from trusted review portals
1079 reviews

Whitepages je storitev povratnega iskanja telefonskih številk s sedežem v ZDA. Storitve Whitepages so na voljo na njihovem spletnem mestu, lahko pa prenesete tudi mobilno aplikacijo.

Pricing
Starting from:
$ 4.99   na mesec
Free trial: No
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.7
Uporabniška izkušnja
2
Cena
3
Izvedba
3

Key takeaways

Pros

  • Po spletnem mestu je enostavno krmariti
  • Aplikacija je na voljo za Android in iOS
  • Ponuja široko paleto podatkov in poročil

Cons

  • Na voljo samo v Združenih državah
  • Nekateri deli spletne strani so dostopni samo iz ZDA
  • Brezplačna različica ponuja omejene informacije
  • Težave z naročninami in postopkom obračunavanja

Začetek uporabe Whitepages

Whitepages je brezplačna storitev povratnega iskanja telefona, ki vam omogoča, da hitro ugotovite, kdo je klical z neznane številke, tako da številko vnesete v iskalno vrstico. Najdete lahko polno ime, naslov in druge podatke o lastniku telefonske številke.

Iskalna vrstica Whitepages

Na spletnem mestu Whitepages lahko brezplačno iščete številke mobilnega telefona, stanovanjske in poslovne številke. Informacije se lahko razlikujejo glede na vrsto številke, ki jo iščete. Za stanovanjsko ali poslovno številko lahko brezplačno najdete ime, naslov ali povezana podjetja kličočega. Če iščete številko mobilnega telefona, bi morali pričakovati manj brezplačnih podatkov. Poiskali boste lahko podatke, kot je država ali mesto, ki je povezano s številko, in telekomunikacijski operater. Vendar pa morate za dostop do več informacij, kot so ime, naslov, sorodniki in drugo, nadgraditi na plačljivo premijo.

Whitepages je podjetje v zasebni lasti, zato svoje podatke pridobiva iz javno dostopnih virov in tretjih ponudnikov podatkov. To lahko vpliva na zanesljivost posredovanih informacij. Svoje uporabnike spodbujajo, naj to dejstvo upoštevajo in preverijo vse informacije.

Po spletnem mestu je enostavno krmariti in najdete veliko pogostih vprašanj za vsako kategorijo. Dostop do določenih delov spletne strani je omejen, če niste iz Združenih držav.

Lastnosti

Bele strani ponujajo različne dodatne funkcije skupaj z povratnim iskanjem telefonske številke.

Izvedete lahko na primer brezplačno iskanje ljudi, ki vam omogoča vnos imena v iskalno vrstico. Hitro bo našel številke, naslove, sorodnike in druge javne zapise, povezane z imenom.

Izvedete lahko tudi povratno iskanje po naslovu, preverjanje preteklosti, iskanje kazenskih evidenc, preverjanje preteklosti najemnika in številne druge.

Slaba stran je, da mnoge od teh zahtevajo plačilo in so na voljo samo državljanom ZDA.

Iskanje s preverjanjem ozadja Whitepages

Whitepages je na voljo tudi kot mobilna aplikacija za iOS in Android, vendar sta tako kot spletna stran na voljo le v ZDA.

S podporo strankam Whitepages se lahko povežete tako, da izpolnite obrazec za zahtevo na njihovem spletnem mestu. Ne ponujajo klepeta v živo ali takojšnje podpore strankam.

Kako lahko klicni centri uporabljajo Whitepages?

Spletna mesta za povratno iskanje telefonske številke in mobilne aplikacije lahko zagotovijo dodatne informacije o klicatelju, na primer njegov naslov in druge kontaktne podatke, ki so lahko koristni za prodajo in trženje.

Klicni centri lahko uporabljajo spletna mesta, kot je Whitepages, da agentom pomagajo hitro identificirati neznanega klicatelja in dostopati do informacij na podlagi njihove telefonske številke. Klicnim centrom lahko pomaga tudi pri sledenju strankam, ki so poklicale z vprašanjem ali težavo in niso pustile svojih kontaktnih podatkov ali če so se kontaktni podatki izgubili. Vse to lahko agentom pomaga zagotoviti bolj prilagojeno in časovno učinkovitejšo podporo strankam.

Zakonitost teh storitev za klicne centre in podporo strankam se lahko razlikuje glede na zakone in predpise v posamezni državi ali jurisdikciji. Običajno je zakonito, da podjetje uporablja povratno iskanje telefona, če ga uporablja za zakonite namene in ga ne prodaja ali deli s tretjimi osebami. Vedno je dobro, da stranke obvestite, da lahko informacije, ki jih posredujete med telefonskim klicem, dodatno uporabijo za iskanje njihovih kontaktnih podatkov, in pred tem pridobite njihovo dovoljenje.

Zmogljivost in uporabniška izkušnja

Po vnosu telefonske številke v iskalno vrstico traja le nekaj sekund, da se prikažejo rezultati. Vidite lahko vrsto številke (stacionarna ali mobilna) in območno kodo.

Rezultat iskanja Whitepages

V nekaterih primerih lahko spletno mesto/aplikacija ustvari podrobnejše rezultate. V tem primeru lahko vidite ime, povezano s številko, in podrobnosti, kot so naslov, starost osebe, druge telefonske številke, ki so lahko povezane z isto osebo, sorodniki in drugo. Če pa potrebujete več informacij o njihovih kazenskih poročilih in poročilih o preteklosti, so te na voljo po plačilu dodatne pristojbine.

Ker so storitve na voljo le v ZDA, je tudi nemogoče najti in prenesti aplikacijo zunaj ZDA.

Cena

Če želite poiskati informacije o cenah in naročninah Whitepages, morate pogledati po spletnem mestu, saj ga ni enostavno najti.

Ko najdete ceno, lahko vidite, da večina temelji na naročnini na paket Premium.

Tukaj so naslednje možnosti oblikovanja cen, ki jih Whitepages ponuja svojim uporabnikom:

Premium kontaktni podatki

Za 4,99 $/mesec je to najcenejša možnost, ki jo ponujajo. Ta naročnina vključuje popolne kontaktne podatke ter vse telefonske številke in naslove. Stike lahko tudi shranite in izvozite. Vendar je omejeno na 20 iskanj na mesec. Ko izberete to možnost, imate na voljo dva obračunska cikla, med katerimi lahko izbirate. Plačate lahko 4,99 $/mesec ali plačate vnaprej za 12 mesecev, kar znaša 29,99 $, kar je enako 2,50 $ na mesec.

Zaračunavanje premium kontaktnih podatkov Whitepages

Vrhunske poslovne osnove

Druga možnost ponuja funkcije, kot so popolni kontaktni podatki in nekaj orodij za prihranek časa. Prav tako lahko shranite in izvozite stike, iščete podatke o nepremičninah in uporabite hitro iskanje. Prav tako je omejen na 20 iskanj na mesec in lahko stane do 9,99 USD/mesec. Spet lahko izberete, ali želite plačati 9,99 $/mesec ali plačati za 12 mesecev, kar znaša 59,88 $ in je enako 4,99 $/mesec.

Zaračunavanje osnovnih poslovnih elementov Whitepages Premium

Premium Business All-Access

Tretji naročniški načrt stane 29,99 $/mesec in vključuje do 200 iskanj na mesec, 20 kazenskih in javnih poročil ter vse druge funkcije, vključene v Premium Business Essentials. Tako kot drugi lahko plačujete mesečno ali letno, kar znaša 179,88 $ in je enako 14,99 $/mesec.

Zaračunavanje poslovnega celovitega dostopa Whitepages Premium

Razen teh treh naročniških paketov sta na voljo še dve možnosti.

Cenovni načrti Whitepages

Premium Business Plus

To je tudi naročniški načrt, ki ponuja popolne kontaktne podatke, orodja za prihranek časa in omogoča do 200 iskanj na mesec. Ta paket stane 19,99 $/mesec. Tako kot pri vseh drugih naročninah lahko plačujete mesečno ali pa za 12 mesecev vnaprej za 119,99 USD.

Whitepages Premium Business plus zaračunavanje

Poročilo o ozadju

Zadnja možnost ne temelji na naročnini. Za posamezno poročilo je treba plačati enkratno pristojbino. Dostopate lahko do popolnih kontaktnih podatkov, pa tudi do javnih, kazenskih ali lastninskih evidenc. Cena posameznega poročila je 9,99 USD.

Whitepages ponuja tudi 5-dnevno preizkusno članstvo za 1 USD, ki vam omogoča neomejen dostop do informacij, kot so podatki o trenutnem naslovu in stacionarnem telefonu. Preskusno članstvo ne vključuje dodatnih funkcij. Vključuje le 5 povratnih iskanj mobilnih telefonov, kar vam ne daje veliko prostora za preizkušanje njihovih storitev.

Whitepages 5-dnevni preizkus

Vendar je pomembno upoštevati, da številne ocene strank opozarjajo na težave v zvezi z njihovimi naročninami in postopkom obračunavanja. Najpogostejše težave vključujejo preklic naročnin uporabnikov, zaračunavanje ljudem za drugačne naročnine, kot so prvotno želele, in nevračilo denarja ljudem po preklicu.

Zaključek

Skratka, Whitepages je ponudnik povratnega iskanja telefonov s sedežem v ZDA, ki ponuja široko paleto informacij in funkcij za doplačilo. Do določenih informacij lahko dostopate brezplačno, vendar je zelo omejeno. Njihove cene so nejasne in zdi se, da imajo ljudje težave s postopkom zaračunavanja.

Podobno kot pri drugih rešitvah za povratno iskanje telefona tudi Whitepages ni 100-odstotno natančen. To je posledica podatkovnih virov in njihove zanesljivosti.

Vse to morate upoštevati, ko se odločate, ali želite postati njihova stranka.

Pogoste težave in težave

Ne najdem brezplačne različice Whitepages.

Whitepages ponuja tudi brezplačno različico. Vendar morate upoštevati, da so informacije, ki so na voljo v brezplačni različici, zelo omejene in da je za vse dodatne funkcije treba plačati. Če kliknete »Prijava« na njihovi glavni strani, lahko najdete več informacij o njihovih cenah.

Zunaj ZDA ne morem uporabljati Whitepages.

Na žalost je Whitepages omejen na Združene države in deluje samo s telefonskimi številkami v ZDA.

Product reviews

Spoznajte več o a/b testiranju. Razumeti poglobljeno s pojasnili strokovnjakov.

A/B testiranje

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja večkanalno komunikacijo, predloge e-pošte za napotitev B2C in možnost testnega računa. Program ima tudi orodja za podporo strankam, pregled klepetov ter podporo in integracije z drugimi programskimi rešitvami. LiveAgent je razvit za različne potrebe podjetij.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Na spletno mesto postavite pripomoček za iskanje in gledalcem omogočite, da iščejo članke, forume in deske za predloge neposredno na vašem spletnem mestu.

Pripomočki za iskanje

Klepeta v živo na spletni strani so pomembna za hitro in učinkovito pomoč strankam, povečanje zadovoljstva in prodaje ter zmanjšanje stroškov. Pri izbiri ponudnika programske opreme je treba upoštevati faktorje, kot so funkcije, varnost in cene ter pripraviti proaktivna povabila in seznam pripravljenih odgovorov. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, vključuje pa tudi druge funkcije in integracije ter je dobitnik nagrad.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico