Center pomoči

Kaj je center za pomoč?

Center za pomoč (imenovan tudi baza znanja/portal strank) je spletno mesto, ki ga je zasnovalo podjetje za pomoč strankam pri težavah, s katerimi se soočajo.

Ko ima stranka težave s katerim koli izdelkom ali storitvijo, obišče center za pomoč, ki ima panel za pogosto odgovorjena vprašanja (FAQ). Večina težav, s katerimi se srečujejo stranke, je že rešena in dan je odgovor, kako odpraviti določeno težavo. Očitno imajo lahko nekatere stranke različne težave, na katere ne najdejo odgovorov v centru za pomoč. V tem primeru pokličejo službo za pomoč uporabnikom. Center za pomoč ima tudi panele za kontaktne podatke, članke o težavah in obrazce za povratne informacije.

Izvedite več o Portalu za strank v LiveAgent.

Frequently asked questions

Kakšna je definicija centra za pomoč?

Center za pomoč je običajno spletno mesto, ki strankam omogoča, da najdejo odgovore na svoja vprašanja. Odvisno od podjetja lahko vključuje bazo znanja, obrazec za poročilo o težavi, klepet s podporo v živo, priročnike za uporabo in članke.

Kakšna je vloga centra za pomoč?

Vloga službe za pomoč uporabnikom je zagotoviti odgovore strankam, ki potrebujejo podporo. To so lahko težave z izdelkom ali storitvijo, iskanje podrobnih navodil za uporabo, morda želijo prijaviti napako ali pritožbo glede opravljenih storitev, pa tudi izvedeti več o posameznih izdelkih, kar jim bo pomagalo skrbeti zanj.

Ali LiveAgent ponuja center za pomoč?

LiveAgent ponuja center za pomoč. Vgrajen je v LiveAgent in je dokaj enostaven za uporabo. Pri ustvarjanju računa dobite priročnik z navodili, ki vas bo vodil skozi dejavnosti centra za pomoč. S klikom na bazo znanja lahko preprosto začnete ustvarjati. Imate možnost dodajanja kategorij, člankov, pogostih vprašanj ali foruma.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Center za pomoč je spletno mesto podjetja, ki nudi odgovore na vprašanja strankam glede njihovih izdelkov ali storitev. Vključuje panele s pogosto zastavljenimi vprašanji, bazo znanja ter klepet v živo s podporo.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager

Aplikacija za pomoč

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja klepet v realnem času za izboljšanje kakovosti storitev za stranke. Ponujajo tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi in programska oprema za dohodni klicni center. Podjetje se specializira za VoIP storitve in ponuja podporo strankam. Klepet v živo ponuja skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent ima 15 funkcij, vključno z oblikovanjem gumbov in oken za klepet ter proaktivnimi povabili. Brezplačno različico odjemalca je mogoče preizkusiti.

Podpora za klepet je na voljo prek programske opreme za klepet v živo. LiveAgent svojim strankam ponuja spletno podporo za klepet. Predstavnik stranke je pripravljen pomagati.

Podpora za klepet

LiveAgent omogoča klepet kot komunikacijsko orodje s strankami. Klepet je priljubljen kanal med stranko in blagovno znamko. Osnovna pravila klepeta vključujejo pravilno slovnico in črkovanje, hitro odzivnost, izogibanje kraticam in okrajšavam ter uporabo popolnih stavkov. Pripravljeni odgovori lahko podpirajo delo ekipe za pomoč strankam, vendar jih je treba prilagoditi. Stranke imajo rade, ko so nagovorjene po imenu.

Obrazec zahtevka je nekaj, čemur v Liveagent rečemo kontaktni obrazec. Uporablja se kot vgrajen pripomoček ali pojavni pripomoček za stranke.

Obrazec zahtevka

LiveAgent je orodje za podporo strankam, ki omogoča klepet v živo, klicni center, portal za stranke in družbene medije. Omogoča prenos zahtevkov med oddelki ali agenti, deljenje zahtevka z uporabo internega klepeta v živo, avtomatsko distribucijo klepetov in poročilo o delu agentov. Podjetja lahko izboljšajo storitve strankam in zmanjšajo stroške s pomočjo LiveAgent-a. Rezervacija demo različice je na voljo v več terminih.

Kontaktni center je kraj, kjer se vsa komunikacija z več platform spremeni v zahtevek in je shranjena na enem mestu.

Programska oprema kontaktnega centra

Contact center software is a technology that sends customer contacts through various channels to customer service representatives, increasing the efficiency and productivity of the contact center. LiveAgent is a software primarily designed for contact centers, providing multichannel contact center solutions for help desks to better connect with clients and provide seamless customer service. A good customer service center software must have features such as an automatic call distributor, multi-level IVR, and the ability to integrate with CRM and other business tools.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico