Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Center pomoči

Kaj je center za pomoč?

Center za pomoč (imenovan tudi baza znanja/portal strank) je spletno mesto, ki ga je zasnovalo podjetje za pomoč strankam pri težavah, s katerimi se soočajo.

Ko ima stranka težave s katerim koli izdelkom ali storitvijo, obišče center za pomoč, ki ima panel za pogosto odgovorjena vprašanja (FAQ). Večina težav, s katerimi se srečujejo stranke, je že rešena in dan je odgovor, kako odpraviti določeno težavo. Očitno imajo lahko nekatere stranke različne težave, na katere ne najdejo odgovorov v centru za pomoč. V tem primeru pokličejo službo za pomoč uporabnikom. Center za pomoč ima tudi panele za kontaktne podatke, članke o težavah in obrazce za povratne informacije.

Izvedite več o Portalu za strank v LiveAgent.

Pogosta vprašanja

Kakšna je definicija centra za pomoč?

Center za pomoč je običajno spletno mesto, ki strankam omogoča, da najdejo odgovore na svoja vprašanja. Odvisno od podjetja lahko vključuje bazo znanja, obrazec za poročilo o težavi, klepet s podporo v živo, priročnike za uporabo in članke.

Kakšna je vloga centra za pomoč?

Vloga službe za pomoč uporabnikom je zagotoviti odgovore strankam, ki potrebujejo podporo. To so lahko težave z izdelkom ali storitvijo, iskanje podrobnih navodil za uporabo, morda želijo prijaviti napako ali pritožbo glede opravljenih storitev, pa tudi izvedeti več o posameznih izdelkih, kar jim bo pomagalo skrbeti zanj.

Ali LiveAgent ponuja center za pomoč?

LiveAgent ponuja center za pomoč. Vgrajen je v LiveAgent in je dokaj enostaven za uporabo. Pri ustvarjanju računa dobite priročnik z navodili, ki vas bo vodil skozi dejavnosti centra za pomoč. S klikom na bazo znanja lahko preprosto začnete ustvarjati. Imate možnost dodajanja kategorij, člankov, pogostih vprašanj ali foruma.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico