Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Konkurenčna prednost

What is a competitive advantage?Kaj je konkurenčna prednost?

Stvar, zaradi katere ste boljši od drugih podjetij in konkurentov, se imenuje konkurenčna prednost. Vsako podjetje ima svojo konkurenčno prednost. Lahko je nižja cena, kakovosten izdelek, storitev ali kaj drugega. Podjetja morajo vedeti, katere stranke pri njih kupujejo izdelke ali storitve in vedeti, kako jih lahko zadovolijo. Storitve podpore strankam so lahko velika konkurenčna prednost za vsako podjetje. Vsakič dajte svojim strankam tisto, kar potrebujejo, in rešite njihove težave in poizvedbe.

Pogosta vprašanja

Kaj je konkurenčna prednost?

Konkurenčna prednost so dejavniki, ki vplivajo na proizvodnjo blaga ali storitve, da so boljše in cenejše kot pri konkurenci. Posledično lahko podjetje ustvari več prodaje in dobička v primerjavi s konkurenco.

Kako zgraditi konkurenčno prednost?

Ustvarjanje konkurenčne prednosti je mogoče zaradi različnih dejavnikov. Ti vključujejo: stroške in njihovo strukturo, krepitev prepoznavnosti in prepoznavnosti blagovne znamke, distribucijsko mrežo izdelkov in storitev, kakovost ponudbe ter storitve za stranke.

Ali podjetje potrebuje konkurenčno prednost?

Podjetje potrebuje konkurenčno prednost, da je dobičkonosno. Zaradi večje prednosti ima podjetje priložnost za večjo prepoznavnost in ugodnejše pogoje prodaje svojih izdelkov in storitev. Konec koncev bi to moralo prinesti dobiček in večjo prodajo.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico