Stanje po meri

Kaj je stanje po meri?

Odprto, rešeno, novo, zaprto … To so privzeti statusi zahtevkov, ki odražajo stopnjo reševanja zahtevkov. Ti statusi so vidni strankam in predstavnikom strank. Podjetja niso ista in imajo različne procese. Zato podjetja v nekaterih primerih potrebujejo poseben status zahtevkov.

Frequently asked questions

Kaj je stanje po meri?

Status po meri je posebej ustvarjen status, ki natančno odraža stanje vašega zahtevka. Omogoča vam, da se v določenem podjetju natančno vklopite v proces storitve za stranke. Standardni statusi so odprti, rešeni, novi, zaprti.

Kako lahko preverim stanje po meri?

Stanja po meri si lahko ogledate pod posameznimi zahtevki na podoknu zastopnika.

Ali lahko v LiveAgent urejam statuse po meri?

Ne, na žalost te funkcije ne ponujamo.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Pričnite izboljševati svoje izdelke in storitve tako, da redno pregledujete poročila o storitvah za stranke. Preizkusite naša poročila z brezplačnim preizkusom.

Poročanje o storitvi za stranke

Klepet za pomoč je pomemben komunikacijski kanal za stranke in mora vključevati tudi funkcije za nalaganje datotek, prilagajanje blagovni znamki in ocenjevanje storitev za stranke. Ankete o storitvah za stranke pomagajo spremljati zadovoljstvo strank. Orodja za pomoč strankam so lahko odličen način za opolnomočenje strank. LiveAgent ponuja programske rešitve za pomoč strankam, VoIP telefonske sisteme in samopostrežno programsko opremo.

Zahtevek ima svoj življenjski cikel. Zahtevek je lahko odprt, rešen ali čakajoč. Če je zahtevek zaprt, to pomeni, da je komunikacije konec in da je rešen.

Zaprt zahtevek

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki nudi rešitve za upravljanje pritožb, e-pošte in klicnega centra, ter samopostrežno in odjemalsko programsko opremo. Registracija na platformi omogoča dostop do nadzorne plošče, nudijo pa tudi podporo v različnih jezikih ter brezplačno različico. Sistem ponuja statusi zahtevkov, kot so nov, odprt, odgovorjen, rešen in odložen, ter čas reševanja zahtevka. Podpora strankam je možna tudi preko VoIP telefonskih sistemov in programske opreme za dohodni klicni center.

Bi radi spodbudili nakupe strank? Preberite o tem, kako uporabljati spodbude za stranke in izboljšati storitve za stranke z LiveAgentom.

Kako uporabljati spodbude za stranke

Tekst se osredotoča na različne vidike trženja, vključno z večkanalno podporo strankam, zbiranjem pričevanj strank, ustvarjanjem programa zvestobe strank ter vlogo rešitve LiveAgent pri izboljševanju učinkovitosti in rezultatov za podjetja. Text tudi spodbuja preizkušanje in implementacijo naučenega znanja za boljšo uporabniško izkušnjo.

LiveAgent bo samodejno označil te zahtevke in jih razvrstil glede na prednost. Status zahtevka imenujemo tudi faza zahtevka.

Status zahtevka

LiveAgent je programska rešitev za pomoč strankam, ki vključuje telefoniranje, samopostrežno programsko opremo, upravljanje e-pošte in sistem za upravljanje pritožb. Ponuja brezplačno različico in podporo v različnih jezikih. LiveAgent omogoča spremljanje stanja zahtevkov in ustrezno obravnavo le-teh. Funkcija deljenja zahtevkov povečuje učinkovitost komunikacije in omogoča prenos tehničnih poizvedb na ustrezni oddelek. LiveAgent ima partnerski program in spletno podporo ter uporablja dostopno točko za naročanje in prejemanje novic o popustih.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico