Pregled klepeta v živo Pure Chat

Pregled klepeta v živo Pure Chat
Compare Pregled klepeta v živo Pure Chat with other in: How Pregled klepeta v živo Pure Chat is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
951 reviews

Pure Chat je odlična rešitev za klepet v živo, ki vse naredi zelo dobro. Vendar pa ponuja precej standarden nabor funkcij in v resnici ne preizkuša ničesar, česar še niste videli. Cene so poštene, vendar ima eden od načrtov ulov. Izvedite več…

Pricing
Starting from:
$ 29   na mesec
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Uporabniška izkušnja
4
Cena
4
Izvedba
4.5

Key takeaways

Pros

  • Dobro uravnotežen nabor funkcij
  • Odlična izvedba
  • Dobre možnosti prilagajanja

Cons

  • Obvezno brendiranje v enem od načrtov

Kako začeti s klepetom v živo Pure Chat

Pure Chat ima enega najhitrejših postopkov registracije. Vse, kar je potrebno, je, da se prijavite, vnesete svoje kontaktne podatke in preusmerjeni boste na nadzorno ploščo. Sama nadzorna plošča vam pokaže preostale korake, da zaženete in zaženete svoj pripomoček za klepet v živo. Brez dolgih procesov, samo produktiven pristop, ki vam omogoča, da začnete takoj.

Pure Chat – kontrolni seznam za začetek

Naslednji korak nas vodi neposredno do namestitve skripte na spletno stran. Lahko se odločite, da ga namestite sami, tako da kopirate in prilepite kodo, ali poskusite neposredno integracijo, če uporabljate Weebly ali WordPress. Druga možnost je, da navodila pošljete skrbniku svojega spletnega mesta prek pripravljenega e-poštnega obrazca. Obstaja tudi možnost preverjanja namestitve klepeta v živo, tako da se lahko prepričate, da deluje, kot je predvideno.

Možnosti namestitve Pure Chat

Prvič nisem opazil možnosti prilagajanja vašega klepeta v živo. Lahko preklopite na razdelek Prilagodi na vrhu vmesnika in prilagodite svoj pripomoček za klepet po svojih željah ter spremenite nastavitve. Na splošno so možnosti prilagajanja zelo dobre in niso preveč natrpane z nepotrebnimi stvarmi. Prilagodite lahko barve in obliko za spletno različico in različico za pametni telefon, nastavite sporočila o razpoložljivosti in e-poštni obrazec, se zabavate s sprožilci in še veliko več.

Pure Chat - možnosti prilagajanja za klepet v živo

Ko ste zadovoljni s prilagoditvijo, lahko integrirate pripomoček za klepet v živo. Odločil sem se za ročno integracijo, saj se mi zdi najlažja možnost od treh. Koda je delovala odlično in lahko sem začel s testnim delom tega pregleda. Vendar si bomo najprej ogledali funkcije in zasnovo klepeta v živo Pure Chat.

Funkcije in uporabniški vmesnik

Funkcije Pure Chat so tisto, kar bi pričakovali od rešitve za klepet v živo, vendar je še nekaj prostora za izboljšave. Dobite standardne stvari, kot so napredna prilagoditev pripomočkov, varnostne vloge in pripravljeni odgovori. Prilagodite lahko e-poštne obrazce in samodejne odgovore za čas, ko vaši agenti niso na voljo. Večina teh funkcij je na voljo neposredno v nastavitvah prilagajanja pripomočkov, tako da ne bi smeli imeti težav pri iskanju.

Pure Chat - napredna prilagoditev pripomočkov

Pure Chat ponuja tudi funkcije analitike in sledenja obiskovalcem, ki sta zelo uporabni za katero koli komunikacijsko programsko opremo. Poleg tega imate možnost prejemanja celotnih prepisov klepeta. Pure Chat podpira tudi nekatere integracije z rešitvami, kot so HubSpot, Zoho, MailChimp in druge. To je skoraj to, ko gre za funkcije. Zdaj si bomo ogledali klepet v živo v akciji.

Pure Chat - pregled analitike

Zmogljivost klepeta v živo in uporabniška izkušnja

Klepet v živo Pure Chat sem preizkusil na obeh straneh, da sem lahko dobil dobro predstavo o tem, kako deluje za agente in stranke hkrati. Pripomoček za klepet je bil uspešno integriran in sploh mi ni bilo treba uporabiti možnosti preverjanja, ki je bila omenjena prej v tem pregledu. Ko sem kliknil pripomoček za klepet, sem lahko začel s testiranjem.

Testiranje klepeta v živo s strani Pure Chat

Orodja, ki so na voljo agentom, so dobra in mislim, da ne manjka nič bistvenega. Poleg pisanja sporočil v klepetu lahko izkoristite izbiro čustvenih simbolov, uporabite pripravljene odgovore in pošljete priloge. Priloge vključujejo standardne vrste datotek in slik, zato s to funkcijo ne bi smeli imeti težav.

Primer klepeta v živo na nadzorni plošči Pure Chat

Na splošno je Pure Chat precej odličen. Hitrost je v redu in med testiranjem nisem imel večjih zaostankov ali drugih težav. Pravzaprav je bila celotna izkušnja gladka, tako kot pričakujete od profesionalne rešitve za klepet v živo. Funkcije pravzaprav ne prinašajo nič novega, vendar to ni velika težava, saj je vse, kar je bistveno, na voljo in večina uporabnikov le redko potrebuje kaj dodatnega.

Testiranje klepeta v živo s strani Pure Chat

Cena

Pure Chat ponuja dva načrta z različnimi cenovnimi možnostmi. Medtem ko oba ponujata večinoma enake funkcije, obstajajo določene razlike v omejitvah. Oba načrta vključujeta neomejene klepete, napredno prilagajanje pripomočkov, vse integracije, središče za sodelovanje, aplikacije za iOS in Android, varnostne vloge, neomejene prepise zgodovine klepetov, pripravljene odgovore, obvestila o klepetu, prenose datotek, dejanja in opozorila na podlagi sprožilcev, analitiko v realnem času, obiskovalca sledenje, poročila, izvozi CSV in podpora.

Rast

Stane 39 USD na mesec, če plačujete letno, ali 49 USD na mesec z mesečnim obračunavanjem. Podpira največ eno spletno mesto in štiri uporabnike. Vsak dodatni uporabnik vas bo stal 13 USD na mesec. Prejmete 100 SMS obvestil. V načrtu manjka možnost odstranitve blagovne znamke Pure Chat.

PRO

Načrt PRO stane 79 USD na mesec letno ali 99 USD na mesec z možnostjo mesečnega obračunavanja. Podpira 10 uporabnikov, z 8 $ za vsakega dodatnega uporabnika. Ta načrt ponuja podporo za neomejeno število spletnih mest in 1000 SMS obvestil. Dobite možnost odstranitve blagovne znamke Pure Chat.

Zaključek

Klepet v živo prek Pure Chat je precej dober, vse potrebne funkcije so na voljo in delovanje je brezhibno. Čeprav ne prinaša nič novega, izbor orodij in funkcij deluje zelo dobro, kar je najpomembnejše. Cene so zelo ugodne in razumne, vendar bodo uporabniki morda prisiljeni plačati dražjo rešitev, saj cenejši načrt ne dovoljuje odstranitve blagovne znamke Pure Chat.

Pogoste težave in težave

Ne prejemam sporočil v aplikaciji Pure Chat

Ta težava je lahko povezana z nekaj pogostimi težavami, ki jih je mogoče zelo enostavno rešiti. Najprej dvakrat preverite svojo kodo za klepet v živo Pure Chat in preverite, ali je bila pravilno implementirana na vašem spletnem mestu. Možnost preverjanja lahko uporabite tudi v Pure Chatu. Če niste prepričani, ali je bila koda na nek način ogrožena, jo preprosto izbrišite s svojega spletnega mesta. Nato jo znova kopirajte in prilepite, pazite, da kopirate celotno kodo. Druga rešitev je povezana s piškotki, kjer lahko preprosto brisanje predpomnilnika brskalnika odpravi težavo.

Obiskovalci ne morejo pošiljati priponk

Možnost dovolitve prenosa datotek s strani obiskovalcev je najverjetneje izklopljena v nastavitvah. Odprite Pure Chat in pojdite na Spletna mesta. Kliknite Prilagodi, izberite Klepet in pojdite na zavihek V klepetu. Tukaj lahko omogočite prenos datotek, tako da označite polje Omogoči prenos datotek. Obstaja tudi možnost urejanja sporočila o neuspešnem pošiljanju datoteke.

Product reviews

Klepetalnica v živo je posebno področje na internetu. Glavni namen klepetalnice v živo je omogočiti uporabnikom spletni klepet v realnem času.

Klepetalnica v živo

LiveAgent je brezplačna programska oprema za klepet v živo, ki strankam omogoča realnočasovno komunikacijo in pomembno postaja kanal za storitve za stranke. Klepet v živo zmanjšuje stres in povečuje konverzije pri strankah. LiveAgent ponuja 15 funkcij, vključno z oblikovanjem gumbov in oken za klepet ter proaktivnimi povabili. Poleg tega ponuja tudi brezplačen sistem zahtevkov z univerzalnim nabiralnikom, klicnim centrom in portalom za stranke. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih lahko zavrnete ali sprejmete v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in piškotkih.

Imeti pripomoček za klepet v živo na spletnem mestu podjetja je skoraj nujno za podjetja vseh velikosti. Naučite se, kako ga integrirati.

Kako na spletno mesto dodati gumb za klepet v živo

LiveAgent je programska oprema, ki ponuja podporo strankam na vseh kanalih, vključno s ključnim elementom za klepet v živo. Ta funkcija omogoča enostavno komunikacijo in interakcijo s strankami ter skoraj takojšen odgovor. Cena se razlikuje glede na število agentov v podjetju. Poleg tega oblikovanje strani s pogostimi vprašanji zahteva dobro organizacijo in jasno strukturo vprašanj in odgovorov z uporabo enostavne berljivosti ter vizualnih elementov. Glavna razlika med pogostimi vprašanji in bazo znanja je velikost, vsebina in pristop.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Upoštevajte protokole klepeta in vljudnega pogovora. Spoznajte komunikacijski bonton klepeta v živo in se seznanite s pravili za storitve za stranke.

Bonton klepeta v živo za podporo strankam

Upoštevajte protokole klepeta in vljudnega pogovora. Spoznajte komunikacijski bonton klepeta v živo in se seznanite s pravili za storitve za stranke.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico