Pregled programske opreme za storitve za stranke v družabnih medijih Gorgias

Pregled programske opreme za storitve za stranke v družabnih medijih Gorgias
Compare Pregled programske opreme za storitve za stranke v družabnih medijih Gorgias with other in: How Pregled programske opreme za storitve za stranke v družabnih medijih Gorgias is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
703 reviews

Gorgias ponuja odlične funkcionalnosti programske opreme za storitve za stranke v družabnih medijih, vendar ali lahko naredi vse? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi testi.

Pricing
Starting from:
$ 10   na mesec
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Uporabniška izkušnja
4.5
Cena
4
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Neverjetno enostaven za uporabo
  • Zelo enostavna integracija računov družabnih medijev
  • Deluje brez težav ali napak
  • hiter postopek integracije

Cons

  • Twitter je na voljo samo v višjih načrtih

Začetek uporabe funkcij družabnih medijev Gorgias

Gorgias ponuja izredno enostaven postopek registracije, vendar ima eno pomanjkljivost, saj potrebuje URL vašega spletnega mesta. Kaj se zgodi, če nimate spletne strani? Postopka registracije ne morete dokončati. Kljub temu sem potreboval dobesedno le minuto, da sem ga končal in se začel seznanjati z vmesnikom. Gorgias je tudi v tem pogledu precej preprost, kar je pri programski opremi vedno dobro, zlasti v fazi nastavitve.

Vmesnik Gorgias

Glavni zaslon je sistem za izdajo zahtevkov, ki omogoča enostavno osredotočanje na opravila. Vmesnik Gorgias ima zelo malo motečih elementov, kar je odlična lastnost sistema za storitve in upravljanje strank v družabnih medijih. Na levi plošči sem lahko dostopal do vseh kategorij zahtevkov, medtem ko se glavni zaslon osredotoča na trenutno nalogo. Desna plošča služi kot priročen vodič za nastavitev, ki me je popeljal skozi nastavitev različnih kanalov, vključno s Facebookom in Instagramom.

Gorgias - vse aplikacije

Ko kliknete na nastavitev družabnih medijev, je vmesnik zelo preprost, saj je na voljo le kratka razlaga delovanja integracije in možnost prijave v Facebook. Postopek je zelo preprost in sem ga opravil brez težav. Velik del nastavitve je možnost, da se odločite, katere dele vaše komunikacije na Facebooku bo Gorgias prenesel v vaš sistem. V tem delu nastavitve lahko omogočite komentarje, omembe, sporočila Messenger in še veliko več.

Gorgias - nastavitev Facebook strani

Pomembno je omeniti, da morate imeti račun na Instagramu že povezan s poslovnim računom na Facebooku. Tako bo Gorgias samodejno integriral vaš račun Instagram skupaj s Facebookom. To je resnično eden najpreprostejših postopkov integracije, kar sem jih doživel med programsko opremo za storitve za stranke v družabnih medijih.

Funkcionalnost in lastnosti družabnih medijev Gorgias

Gorgias ponuja funkcije družabnih medijev v obliki Facebooka, Instagrama in Twitterja. Vse funkcionalnosti ponujajo enostavne postopke integracije, ki jih je mogoče izvesti zelo hitro. Funkcionalnost družbenih medijev je neposredno povezana s sistemom za prodajo vstopnic, ki ponuja veliko uporabnih funkcij in dodaja nekaj funkcionalnosti v vašo komunikacijo v družbenih medijih.

Gorgias - dodelitev zahtevkov

Ena stvar, ki je nisem mogel preizkusiti niti z brezplačnim preskusom, je integracija Twitterja. Na voljo je samo v višjih paketih, vendar glede na moje izkušnje s Facebookom in Instagramom predvidevam, da deluje enako dobro. Gorgias ponuja tudi makre za ustvarjanje enostavnih samodejnih odgovorov in drugih delovnih tokov, pravila za izboljšano organizacijo prijav in še več, kot tudi nastavitve za dodelitev prijav.

Gorgias - nastavitve pravil

Družbeni mediji Freshdesk ponujajo uporabniško izkušnjo

Ko povežete vse svoje račune v družabnih omrežjih, jih bo Gorgias lepo organiziral v vstopničnem sistemu. Klikate lahko med različnimi pogledi v skupni rabi, če si želite ogledati sporočila Messengerja, priporočila FB, omembe IG, neposredna sporočila IG in več ali manj, odvisno od izbranih nastavitev med postopkom integracije.

Gorgias - pregled neposrednih sporočil IG

Prva stvar, ki sem jo poskusil, je bila pošiljanje sporočila prek Messengerja in z veseljem lahko rečem, da je bilo takoj dostavljeno vstopničnemu sistemu, v samo eni sekundi. Odgovarjanje deluje zelo dobro in lahko uporabite funkcije, kot so priloge, emojiji ali pošiljanje videoposnetkov in slik. Cenim, da polje za odgovor ponuja tudi predloge makrov za hitrejše odgovarjanje.

Gorgias - sporočilo uporabnika Facebooka

Enako dobro deluje integracija z Instagramom. Sporočilo je prispelo zelo hitro in Gorgias je prikazal obvestilo ter zvočni učinek, ki me je obvestil o dohodnem neposrednem sporočilu. Funkcije ostajajo skoraj enake pri izdajanju zahtevkov za neposredna sporočila na Instagramu, edina sprememba je, da ne morem pošiljati slik, ampak samo videoposnetke.

Gorgias - možnosti odgovora na zahtevek

Zahtevki v družabnih medijih z Gorgiasom delujejo gladko in brez težav. Nisem doživel nobene napake ali katere koli druge vrste težave, ki bi me ovirala pri prejemanju zahtevkov ali odgovoru nanje. Celotna uporabniška izkušnja je bila zelo dobra. Škoda, da nisem preizkusil funkcij Twitterja, a na podlagi izkušenj s preostalimi funkcijami družbenih medijev si ne morem predstavljati, da integracija Twitterja ne bi delovala tako dobro.

Cenik Gorgias

Gorgias ponuja cenovne načrte, ki se prilagajajo vašemu podjetju. Osredotočeni so na zagotavljanje določenega največjega števila zahtevkov na mesec in uporabniških sedežev ter nekaterih dodatnih funkcij. Medtem ko vsi načrti ponujajo integracijo Facebooka in Instagrama, samo dva najdražja načrta ponujata integracijo s Twitterjem. Ta integracija Twitterja ni na voljo niti v brezplačnem preizkusu. Če potrebujete integracijo s Twitterjem, se torej osredotočite na dva najdražja načrta, saj ponujata največjo funkcionalnost družbenih medijev.

Starter

Načrt Start vas bo stal 10 USD na mesec in ima tri uporabniške sedeže. Vključuje 50 plačljivih zahtevkov mesečno, integraciji Facebooka in Instagrama, omejen dostop do knjižnice 94 aplikacij, poročanje, dostop do Akademije Gorgias, podporo strankam po e-pošti in drugo.

Basic

Osnovni načrt je lahko vaš za 60 USD na mesec z mesečnimi plačili ali 50 USD z letnimi plačili. Ima 500 uporabniških sedežev. Omogoča vam dostop do 300 plačljivih zahtevkov na mesec, Facebooka in Instagrama, 150 integracij iz knjižnice aplikacij, e-pošte in klepeta v živo, uradnih ur, poročanja o podpori in še več.

Pro

Načrt Pro znaša 360 USD na mesec ali 300 USD letno s 500 razpoložljivimi uporabniškimi sedeži. Ponudba je zelo podobna prejšnjemu načrtu, vendar poleg tega dobite dostop do 2000 plačljivih zahtevkov na mesec, podpore in poročil o prihodkih, storitev za stranke Pro, podpornih funkcij in še več.

Advanced

Napredni načrt stane 900 USD na mesec z mesečnim zaračunavanjem ali 750 USD z letnim zaračunavanjem. Ta načrt ima tudi 500 uporabniških sedežev. Vključuje 5000 plačljivih zahtevkov mesečno. Funkcije vključujejo vse iz prejšnjih načrtov, vendar ponujajo veliko bolj napredne storitve za stranke, ki vključujejo namenskega upravitelja uspeha.

Enterprise

Če potrebujete prilagojeno število plačljivih zahtevkov na mesec, se lahko odločite za načrt Enterprise. Na voljo je s prilagodljivimi možnostmi funkcij in cenami po meri.

Zaključek

Gorgias ponuja zelo dobro zaokroženo rešitev za pomoč uporabnikom družbenih medijev. Zagotavlja popolno kombinacijo enostavne integracije, odličnega vmesnika in enostavne uporabe v enem priročnem paketu. Edina stvar, ki mu preprečuje, da bi bil najboljši, je integracija Twitterja, ki ni na voljo v vsakem paketu in če ga nameravate uporabljati, morate plačati dražji paket. Vendar, če lahko dobro opravljate svoje delo samo s Facebookom in Instagramom, vas z Gorgiasom čaka odlična izkušnja.

Pogoste napake in težave

Kako omogočim samodejni odzivnik za družbena omrežja v Gorgiasu?

Odprite svoj račun Gorgias in pojdite na Nastavitve > Moje aplikacije. Poiščite svojo aktivno Facebook integracijo in kliknite nanjo. Ko jo odprete, poiščite zavihek Preferences in pomaknite stikalo Auto-Responder, da jo vklopite. Izberete lahko, kateri odgovor bo samodejno poslan vašim strankam. Ne pozabite klikniti Shrani spremembe, da ne izgubite nastavitev.

Kje lahko najdem integracije družbenih medijev v Gorgiasu?

Medtem ko je večino integracij kanalov, kot so e-pošta, SMS, glas ali klepet, mogoče najti v razdelku Kanali v nastavitvah Gorgias, so družabni mediji na voljo drugje. Odprite nastavitve v svojem računu in pojdite v App Store > Moje aplikacije. Integracijo Facebooka najdete tukaj. Integracija je neposredno povezana z integracijo Instagrama.

Product reviews

Razmišljate o podjetju Statusbrew za podporo strankam v družabnih medijih? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel na našem splošnem testu.

Statusbrew pregled programske opreme za storitve za stranke v družabnih medijih

Istem je orodje za organiziranje in distribucijo zahtev za podporo strankam. Obstajajo brezplačne programske opreme za klepet v živo za spletno stran podjetja. LiveAgent in Tidio sta softwareska programa za storitve za stranke v družabnih medijih, ki ju je vredno pregledati. LiveAgent ponuja več kot 180 funkcij in več kot 40 integracij, medtem ko je Tidio preprostejši in bolj primeren za manjša podjetja. Programska oprema za klepetanje v živo LiveAgent omogoča odlično izkušnjo strankam in ima brezplačno preskusno različico.

LiveAgent je vsestranska programska oprema za pomoč strankam, ki izboljšuje podporo podjetjem. Oglejte si ta pregled o tem, kako vam lahko njegove funkcije klicnega centra koristijo.

Pregled programske opreme klicnega centra LiveAgent

LiveAgent je klicni center s čistim in preglednim vmesnikom. Omogoča organizacijo oddelkov ter samodejno snemanje klicev. Ponuja tudi možnost prilagajanja funkcij in brezhibno uporabniško izkušnjo. Cene so konkurenčne.

Ali razmišljate o osTicket za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

osTicket pregled zahtevkov

LiveAgent Akademija ponuja programske rešitve za upravljanje in podporo strankam, kot so vstopnični sistem, klepet v živo in avtomatizacija storitev, ki lahko izboljšajo učinkovitost in preglednost nad zahtevami strank. Spodbude in programi zvestobe lahko izboljšajo promocijo blagovne znamke, medtem ko stran s pogostimi vprašanji lahko olajša breme ekip za podporo strankam.

Programska oprema Softphone uporablja internet za telefonske klice. Namestite ga lahko na številne naprave in ima enako zmogljivost kot službeni telefon.

Programska oprema softphone

Programski telefoni, kot je softphone, ponujajo napredne funkcije in zmožnosti, kot so takojšnje sporočanje v klepetu, konferenčni klici in integracija z drugimi orodji, ki izboljšujejo poslovno komunikacijo. Vendar pa imajo lahko tudi nekatere slabosti, kot so odvisnost od internetne povezave, omejena združljivost z napravami in možnost tehničnih težav. Obstajajo različne vrste programskih telefonov, vključno z namiznimi, mobilnimi, spletnimi in hibridnimi. Za organizacije je pomembno, da upoštevajo prednosti in slabosti ter izberejo tisto, ki najbolj ustreza njihovim potrebam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico