Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Portal za pomoč uporabnikom

Kaj je portal za pomoč uporabnikom?

Služba za pomoč uporabnikom ali tehnična podpora je informacijski in komunikacijski sistem, ki se osredotoča predvsem na obravnavanje informacijske tehnologije (računalnik, programski izdelki itd.). Prednostna naloga služi kot podporni in komunikacijski kanal med strankami in ponudniki storitev.

Izvajanje sistemov za pomoč uporabnikom je odvisno od zahtev podjetja. Najpogosteje uporabljeni obrazci vključujejo klicni center, spletni klepet, podporo po e-pošti.

Pogosta vprašanja

Kaj je portal za pomoč uporabnikom?

Portal za pomoč uporabnikom je portal, na katerem lahko stranke najdejo odgovore na svoja vprašanja o izdelkih in storitvah tudi, ko je storitev za stranke brez povezave. Zahvaljujoč temu lahko brez pomoči agentov najdejo odgovore na pereča vprašanja.

Ali LiveAgent ponuja portal za pomoč uporabnikom?

LiveAgent ponuja portal za pomoč uporabnikom. Z njim je mogoče zagotoviti storitev za podporo strankam, tudi če so zastopniki brez povezave. Portal lahko prilagodite potrebam vašega podjetja in potrebam strank.

Ali LiveAgent ponuja brezplačen portal za pomoč uporabnikom?

Da, LiveAgent ponuja možnost ustvarjanja portala za pomoč uporabnikom. Vgrajen je v sistem LiveAgent in je enostaven za uporabo. Samo kliknite "Baza znanja" in začnite ustvarjati. Izberete lahko ustvarjanje kategorij, člankov, forumov. Imate tudi možnost, da dodate pripomoček za iskanje in gumb za povratne informacije.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico