Odlična storitev za stranke

Kaj je odlična storitev za stranke?

Odlična storitev za stranke je vrhunska storitev za stranke. Ne gre le za reševanje težav in prodajo izdelkov in storitev. Gre za preseganje pričakovanj in zahtev strank ter za največ, kar podjetje zmore. Ključno je čim hitrejše reševanje vsake težave ali poizvedbe ter strokoven in informativen odgovor.

Poznamo veliko načinov za izboljšanje storitev za stranke, na primer usposabljanje za storitve za stranke.

Frequently asked questions

Kaj je odlična storitev za stranke?

Odlična storitev za stranke pomeni storitve na najvišji ravni. Te prakse bi morale vključevati vrednotenje časa strank, pozitiven, empatičen odnos, zagotavljanje kompetentnih virov in preseganje pričakovanj strank.

Kaj so osnove odlične storitve za stranke?

Osnova odlične storitve za stranke je seveda poznavanje ponujenih izdelkov in storitev. Za zastopnike bi morali biti značilni pozitiven odnos, ustvarjalne ideje za reševanje problemov, hiter odziv na potrebe strank, pa tudi prilagojena komunikacijska metoda za določeno stranko. Prav tako ne smete pozabiti prisluhniti stranki, saj je to v veliko korist tako agentu kot stranki.

Kako zagotoviti odlično storitev za stranke?

Najprej je mogoče z ustreznim osebjem doseči odlično storitev za stranke. Če vaše podjetje zaposluje ljudi z ustreznimi kompetencami in skrbi za njihov razvoj, je to prvi korak do odlične storitve za stranke. Drugo vprašanje je zagotoviti profesionalno programsko opremo in tehnologije, ki bodo izboljšale delo, bodo enostavne za uporabo in pomagale pri avtomatizaciji dejavnosti. Zadnja, enako pomembna točka, je poslušanje strank. Povratne informacije vam bodo omogočile stalen nadzor nad tem, kaj deluje in kaj je treba izboljšati, da bo še bolje.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico