Poddomena

Kaj je poddomena?

Poddomena je domena, ki je del večje domene, imenovane korenska domena. Ker je LiveAgent aplikacija v oblaku, mora vsak račun LiveAgent stranke imeti svojo posebno poddomeno. V praksi to pomeni, da so vsi računi nameščeni kot poddomene korenske domene www.ladesk.com.

Končna poddomena izgleda tako: youraccount.ladesk.com

Če vam trenutna domena ni všeč, lahko vedno zaprosite našo podporo za premik vašega računa na drugo, ki je na voljo. Račun LiveAgent lahko namestite tudi na svoji domeni.

Frequently asked questions

Kaj je poddomena?

Poddomena je domena, ki je del korenske domene, je dodaten odsek imena glavne domene. V svoji glavni domeni imate lahko več poddomen, od katerih ima vsaka različne vire. Poddomen ni treba pridružiti istemu gostovanju kot glavni domeni.

 

Zakaj za uporabo LiveAgent potrebujete poddomeno?

LiveAgent je aplikacija v oblaku, zato mora imeti vsak račun stranke LiveAgent svojo poddomeno. V praksi to pomeni, da so vsi računi nameščeni kot sudomene glavne domene ladesk.com.

 

Ali je mogoče v LiveAgentu spremeniti svojo poddomeno?

Če želite spremeniti poddomeno v LiveAgentu, lahko zaprosite za prenos svojega računa na drug dostop. Račun LiveAgent lahko dodelite tudi svoji domeni.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico