Infobip IVR pregled

Infobip IVR pregled
Compare Infobip IVR pregled with other in: How Infobip IVR pregled is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
107 reviews

Infobip je znana platforma na področju marketinga, prodaje in storitev za stranke. Ima veliko različnih funkcij, ki so jih vzljubile stranke po vsem svetu. Infobipova funkcija IVR ni nič drugega kot robustna, hkrati pa ostaja dostopna.

Pricing
Starting from:
$ 499   na mesec
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Uporabniška izkušnja
4
Cena
4.5
Izvedba
4.5

Key takeaways

Pros

  • Zelo prilagodljiv
  • Enostaven za uporabo
  • Robusten

Cons

  • Uporabljeni jezik je lahko zmeden
  • Zaznavanje jezika je lahko nekoliko okorno

S svojimi številnimi nastavljivimi možnostmi je ta funkcija IVR odlična za večja podjetja, ki želijo avtomatizirati delovanje svojih kontaktnih centrov. Vendar se lahko tudi za majhna podjetja Infobipova programska oprema zdi prav tako uporabna. Kljub ogromnemu številu funkcij in možnosti, lahko nastavite, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da boste preobremenjeni ali zmedeni.

Začetek uporabe funkcije Infobip IVR

Infobipovo programsko opremo sem preizkusil v sistemu Windows 10, lahko pa deluje tudi v sistemu Linux. Nastavitev brezplačnega preizkusa z Infobipom je bila presenetljivo dolgočasna. Po kliku na gumb »prijavi se« sem bil posredovan na njihovo anketo o zadovoljstvu strank. Ko sem si ogledal spletno mesto, sem poskusil dobiti svoj brezplačni račun s pomočjo strani z dokumenti. Po klikanju člankov se mi je končno uspelo prijaviti za brezplačen poskusni račun.

Po prejemu potrditvenega e-poštnega sporočila in aktivacijske kode, poslane na moj telefon, sem lahko začel nastavljati funkcijo IVR.

Vendar je to predstavljalo manjši izziv. Če ste kakorkoli podobni meni, se boste počutili izgubljene, če boste iskali znane izraze, kot sta “tok” ali “avtomatizacija klicev”. Najbolje bi bilo, da sem se vrnil na portal za podporo. Iskanje informacij o tem, kako nastaviti funkcijo IVR, je dokaj enostavno. Vendar podporna dokumentacija ne omenja nastavitve stvari, kot so osebni profil, oznake, dogodki kanala itd. Ko to storite, se lahko vrnete na navodila.

Čeprav so bili prvi koraki nekoliko frustrirajoči, je šlo od tam gladko.

Za nastavitev funkcije IVR kliknite Trenutki v levem meniju. Če to počnete prvič, vam Infobip ponuja kratko vadnico, ki vas vodi skozi osnovne korake.

Vodnik za nastavitev Infobip IVR

Nadaljujte tako, da kliknete gumb Ustvari tok in nato Začni iz nič.

Infobip ustvarja nov tok

Po tem boste imeli na izbiro nekaj možnosti sprožitve. Če želite ustvariti telefonsko drevo, kliknite ploščico Dohodni klic.

Infobip IVR sproži možnosti

Zdaj se lahko začnete igrati s funkcijo IVR. Uporabniški vmesnik Infobip je zelo čist in intuitiven, zato tudi novi uporabnik ne bo preobremenjen.

Za samodejni odgovor na dohodni klic s sporočilom lahko uporabite pretvorbo besedila v govor ali vnaprej posnete zvočne datoteke. Zvočno datoteko lahko naložite v program neposredno iz računalnika. Če želite prilagoditi sporočilo besedila v govor, lahko izbirate med več glasovnimi možnostmi. Razen tega lahko konfigurirate hitrost govora, trajanje premora in drugo.

Konfiguracija Infobip IVR

Infobip vam omogoča postavitev tako zelo preprostih dreves klicev kot tudi bolj zapletenih tokov. Svojim podružnicam lahko dodate druge komunikacijske kanale, kot so SMS, e-pošta in WhatsApp Messenger. Na ta način Infobip ustvarja večkanalno izkušnjo za vas in vaše stranke.

Infobip končal IVR drevo

Pri tej programski opremi mi je všeč ogromno možnosti, ki jih ponuja. Za svoj sistem IVR lahko nastavite sledljive cilje ali ga konfigurirate za zbiranje in shranjevanje podatkov o številkah, ki jih uporabniki vnesejo.

Možnosti zbiralnika uporabniških vnosov Infobip

Obstaja veliko naprednih možnosti, ki jih lahko konfigurirate, da ustvarite zapleten in zelo prilagojen tok. Odvisno od vaših poslovnih potreb je lahko vaš IVR tako gol kot kost ali tako zapleten, kot želite.

Kako deluje IVR?

Kljub temu, da so bili prvi koraki pri nastavitvi dreves klicev nekoliko frustrirajoči, se funkcionalnost dobro obnese. Infobip je znan po svoji zanesljivosti, zato me ni presenetilo, da je vse delovalo gladko in brez zastojev. Ta programska oprema vam omogoča, da se poigrate s konfiguracijo, tako da lahko dobite vse, kar potrebujete. Tudi naprednejše možnosti so dostopne uporabnikom brez veliko tehničnega znanja. In tudi če se izgubite ali zmedete, je po strani z dokumentacijo Infobip enostavno krmariti in ponuja veliko člankov in navodil, ki vam bodo pomagali na poti.

Cena

Infobipove cene so večinoma prilagojene. Iskanje cen njihovih osnovnih naročniških paketov je možno šele, ko imate brezplačen račun. Infobip ima tri cenovne možnosti – Trenutki, Pogovori in Odgovori. Za uporabo funkcije IVR boste potrebovali paket Moments, ki se začne pri 499 € na mesec. Če želite dobiti načrt po meri, se lahko obrnete na njihovo podporo strankam ali prodajno skupino.

Zaključek

Če povzamem Infobipovo funkcijo IVR, pride na misel beseda ‘funkcionalno’. Je zelo nastavljiv, hkrati pa ostaja dostopen vsem vrstam uporabnikov. Z uporabniku prijaznim vmesnikom in preprostimi spustnimi meniji se ne boste ustrašili, tudi če prvič nastavljate drevo klicev. Izbira več komunikacijskih kanalov vam omogoča, da ustvarite resnično večkanalno izkušnjo za vaše stranke. Poleg tega lahko nastavite sledenje neposredno v IVR, tako da bo vaš klicni center vedno na vrhu svojih KPI-jev. Kljub manjšim nevšečnostim je Infobip odlična programska oprema tako za mala podjetja, ki želijo vzpostaviti kontaktni center, kot tudi za velika podjetja, ki morajo avtomatizirati in poenostaviti svoje procese.

Pogoste napake in težave

Ne morem integrirati Infobipovega IVR s svojim CRM

Če želite pridobiti informacije iz baze podatkov ali CRM tretje osebe, lahko uporabite funkcijo Call API. Dodajte URL sistema, ki ga želite integrirati s tokom. Prepričajte se, da je URL pravilen, da lahko tok komunicira z njim. Po tem določite metodo, ki jo bo tok uporabil za pošiljanje zahtev na URL. Ko to storite, bi morali biti pripravljeni. Če med potjo naletite na težave, se lahko obrnete na Infobipovo podporo strankam.

Moj IVR ne deluje

Znova preverite, ali so v načrtu toka IVR napake in jih popravite. Če imate še vedno težave s svojim IVR, lahko poskusite prebrati oddelek za pomoč pri Infobipu ali stopiti v stik s stranko storitev za pomoč.

Product reviews

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Vas zanima rešitev klepetalnega robota za vaše podjetje? Seznanite se z našim pregledom klepetalnega robota Intercom in preverite, ali je to orodje ustreza vašim potrebam.

Pregled klepetalnega robota Intercom

LiveAgent ponuja različno programsko opremo za upravljanje s telefonskimi klici, odpravljanje težav strank ter upravljanje e-pošte. Poleg tega nudijo integracije in prilagodljivo cenovno politiko. Imajo tudi podporni portal in stanje sistema, ter nudijo demo verzijo. LiveAgent je podjetje, ki je prejelo nagrade in certifikate, ter ima ocene strank.

Povratne informacije strank so bistven del vsakega podjetja. Preberite več o različnih vrstah povratnih informacij in načinih zbiranja povratnih informacij strank.

Povratne informacije strank

Povratne informacije strank so ključne za izboljšanje blagovne znamke. Lahko izboljšajo celotno izkušnjo strank, vključno s hitro in učinkovito podporo. LiveAgent je kompleksna programska rešitev za pomoč uporabnikom z več kot 180 funkcijami. Obstaja več načinov za zbiranje povratnih informacij, vključno s osebnimi intervjuji in e-poštnimi anketami. Elektronska sporočila imajo še vedno pomembno vlogo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico