Pregled Chatfuel Chatbot

Pregled Chatfuel Chatbot
Compare Pregled Chatfuel Chatbot with other in: How Pregled Chatfuel Chatbot is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
93 reviews

Chatfuelova rešitev za chatbot naredi prilagojene pogovore enostavne in vam omogoča, da sodelujete s svojim občinstvom na učinkovit in uspešen način. In najboljši del? Začeti je neverjetno enostavno.

Pricing
Starting from:
$   na mesec
Free trial: No
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.7
Uporabniška izkušnja
4
Cena
3
Izvedba
4

Key takeaways

Pros

  • Na voljo je brezplačna različica
  • Enostaven postopek registracije
  • Uporabniku prijazen uporabniški vmesnik

Cons

  • Lahko se pojavijo občasne napake
  • Prijava je na voljo samo prek Facebooka
  • Izjemno zmedena in neintuitivna cenovna strategija

Začetek uporabe funkcije Chatfuel Chatbot

Chatfuel je uporabniku prijazna platforma za gradnjo chatbotov za podjetja in posameznike. S Chatfuel lahko nastavite klepetalne robote za Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram in druga spletna mesta brez znanja kodiranja. Njegov vmesnik za povleci in spusti olajša gradnjo in prilagajanje chatbotov, ki lahko obravnavajo različne interakcije. To vključuje odgovarjanje na vprašanja strank, načrtovanje sestankov in obdelavo naročil.

Najprej, da bi pravilno preizkusil Chatfuel, sem se moral prijaviti za račun. To sem naredil tako, da sem obiskal spletno mesto programske opreme.

Po mojem mnenju je postopek prijave preprost in uporabniku prijazen. Ko sem obiskal spletno mesto Chatfuel, sem takoj videl gumb Začni brezplačni preizkus. Kliknil sem nanjo, da začnem postopek namestitve.

Takoj ko je bilo to storjeno, sem bil preusmerjen na stran za prijavo v Chatfuel, kjer so me prosili, naj se prijavim s svojim Facebook računom – druge možnosti ni bilo.

Ustvarite račun Chatfuel

Ugotovil sem, da je to dober način za poenostavitev postopka registracije. Po drugi strani pa bi cenil alternativne možnosti prijave.

Chatfuel zahteva dostop do Facebooka

Ni bilo treba predložiti podatkov o kreditni kartici ali izvesti kakršnih koli plačil. To je zato, ker Chatfuel uporabnikom ponuja brezplačen načrt za izdelavo in preizkušanje svojih chatbotov brez kakršnih koli finančnih obveznosti.

Ko sem prek Facebooka izpolnil obrazec za prijavo, sem bil preusmerjen na nadzorno ploščo Chatfuel, kjer sem moral odgovoriti na nekaj vprašanj:

Chatfuel - informacije o vašem podjetju

Ko sem odgovoril na vsa, sem bil pozvan, da svojo Facebook stran povežem s chatbotom.

Chatfuel - povežite svojo Facebook stran

Na splošno je postopek registracije trajal le nekaj minut. Ni bilo potrditve ali preverjanja po e-pošti ali česa podobnega. Glede na vse to menim, da Chatfuel ponuja vmesnik, enostaven za uporabo, ki tudi novincem omogoča, da enostavno začnejo uporabljati chatbot.

Funkcije in izvedba Chatfuel Chatbot

Ko sem končal s prijavo, je bil čas, da ustrezno preizkusim funkcije bota in ga implementiram – najbolj razburljiv del.

Po mojem mnenju Chatfuel ponuja vizualno privlačen uporabniški vmesnik z elegantno zasnovo, po katerem je enostavno krmariti tudi začetnikom.

Platforma ima očesu prijazen videz, ki olajša ustvarjanje in upravljanje chatbotov.

Chatfuel – pregled chatbotov

Urejevalnik povleci in spusti mi je omogočil, da prilagodim videz in občutek klepetalnega robota ter dodam funkcije po svojih željah.

Chatfuel svojim uporabnikom ponuja različne funkcije. Ti vključujejo dostop do neposredne podpore, do 50 aktivnih klepetov z uporabniki in možnost ustvarjanja botov za Facebook Messenger in Instagram. Še več, klepetalni robot uporablja obdelavo naravnega jezika (NLP), ki klepetalnemu robotu omogoča razumevanje in odzivanje na vnos naravnega jezika uporabnikov.

Chatfuel - izberite predlogo chatbota

Platforma se integrira tudi s storitvami tretjih oseb, kot so Zapier, Calendly in Stripe. Ti uporabnikom omogočajo avtomatizacijo opravil, kot sta obdelava naročil in razporejanje sestankov.

Med uporabo Chatfuel nisem imel nobenih težav pri testiranju chatbota. Vendar pa lahko naletite na napake pri nastavitvi nove funkcije ali integraciji s storitvijo tretje osebe – tako kot pri katerem koli drugem orodju. V tem primeru Chatfuel ponuja obsežen center za pomoč in forum skupnosti, kjer lahko najdete odgovore na svoja vprašanja.

Chatfuel - Nastavitev chatbota
Chatfuel - Nastavitev Facebook chatbota

Poleg tega Chatfuel ponuja vrsto podpornih virov, vključno z vadnicami, dokumentacijo in podporo po e-pošti.

Na splošno Chatfuel ponuja preprost in intuitiven vmesnik, po katerem je enostavno krmariti. Čeprav lahko pride do občasnih težav ali zmede, podpora uporabnikom platforme zagotavlja, da lahko uporabniki hitro rešijo vse težave.

Zmogljivost in uporabnost

Kot nekdo, ki je uporabljal in preizkusil klepetalnega robota Chatfuel na Facebook strani, sem nad njegovim delovanjem popolnoma navdušen. Bot je neverjetno uporabniku prijazen in intuitiven, kar vsakomur olajša navigacijo in uporabo. Posebej sem cenil prilagojeno izkušnjo, ki jo je nudil, saj je svoje odzive prilagodil mojim posebnim potrebam in zanimanjem. Zmožnost bota, da hitro zagotovi ustrezne informacije in odgovori na vprašanja, mi je prihranila veliko časa in truda.

Na splošno menim, da je chatbot Chatfuel neprecenljivo orodje za vsakogar, ki želi učinkoviteje sodelovati s Facebook stranjo.

Cene Chatfuel Chatbot

Chatfuel ima nekaj zelo zmedenih cenovnih strategij. Pregledoval sem njihovo spletno stran in našel 3 različne strani s cenami, od katerih je vsaka predlagala različne pristojbine. Da bi razjasnil to zmedo, sem se obrnil na njihovo podporo strankam. Njihov odziv je bil hiter in pronicljiv. Kot so pojasnili, se cene lahko razlikujejo glede na lokacijo uporabnika in naslov IP.

Če ste nov uporabnik njihove platforme, kot sem jaz, obstaja posebna tabela cen, ki lahko velja za vas. Spodaj ga podrobneje razložim. Cene so odvisne tudi od vaše geografske lege. Zato ne pozabite, da ni 100 % gotovo, da bo ta cena veljala za vas.

Poskusni načrt

Čeprav je precej omejen, lahko uporabniki Chatfuel izkoristijo poskusni načrt. Ustvarite lahko chatbote za Facebook Messenger in Instagram, imate do 50 aktivnih pogovorov z uporabniki in dostopate do neposredne podpore. Še več, uporabnikom omogoča tudi dostop do različnih predlog, graditelja toka in integracij.

Podjetniški načrt

Naprej, za 12 USD na mesec lahko dobite načrt Entrepreneur. Poleg funkcij iz brezplačnega paketa lahko uživate v do 500 pogovorih. To je precejšnja razlika od prejšnjega načrta.

Začetni načrt

Če povečate svoj proračun za samo 8 USD na mesec, lahko dobite dvakrat več pogovorov (v primerjavi s prejšnjim načrtom). Vse zahvaljujoč načrtu Startup, ki stane 20 USD na mesec, če se zaračuna letno.

Načrt za mala podjetja

Naslednji načrt, ki ga ponuja Chatfuel, je načrt za mala podjetja za nekaj več – 48 USD na mesec pri letnem obračunu. Ta ponuja 3000 pogovorov.

Rastoči poslovni načrt

Končno možnost Rastoče podjetje. Ta je najbolj napreden od vseh. To je zato, ker vam daje omejitev do 10 000 pogovorov na mesec. Ta načrt lahko dobite za nekaj manj kot 100 USD na mesec.

Primeri funkcij, ki so uporabnikom na voljo z vsakim načrtom, vključujejo graditelja toka, predloge, avtomatizacijo komunikacije, vodenje potencialnih strank, klepet v živo, podporo in integracije.

Če presežete omejitev načrta, lahko zaračunate nekaj dodatnih stroškov.

Zaključek

Na splošno me je Chatfuelova platforma chatbot precej navdušila. Zaradi enostavne uporabe, možnosti prilagajanja in nabora funkcij je dobra izbira za podjetja vseh velikosti.

Čeprav lahko pride do občasnih težav ali zmede, obsežen center za pomoč platforme in forum skupnosti nudita uporabnikom izdatno podporo. Poleg tega cenovni načrti Chatfuel omogočajo dostopnost podjetjem z različnimi proračuni. Na splošno, če iščete uporabniku prijazno platformo za klepetalne robote, bogato s funkcijami, vam vsekakor priporočam, da preizkusite Chatfuel.

Pogoste napake in težave

Imam težave pri povezovanju storitve Chatfuel s stranjo Facebook.

Če se želite izogniti težavam pri povezovanju klepetalnega robota Chatfuel s stranjo Facebook, pojdite na zavihek Domov v aplikaciji Chatfuel in pod možnostjo strani Facebook izberite Poveži. Izberite stran, ki jo želite povezati, in kliknite gumb Poveži. Izberite Končano in pripravljeni ste. Če ste pomotoma povezali napačno stran, jo morate samo prekiniti in nato dodati tisto, ki ste jo prvotno želeli.

Moj bot Chatfuel se ne odziva.

Najprej preverite, ali je bot omogočen. Drugič, preizkusite bota na platformi Chatfuel, da vidite, ali je pravilno konfiguriran. Nato preverite, ali je bot pravilno integriran z vašo platformo ali spletnim mestom. Prav tako ne pozabite, da je težava morda v številu razpoložljivih kreditov.

Product reviews

Najboljše alternative klepeta v živo vsebujejo določen nabor funkcij, ki vam bodo zagotovile uspet. Še danes ugotovite, katere so!

Odkrijte najboljšo alternativo za klepet v živo

LiveAgent je orodje za komunikacijo s strankami, ki ga priporočajo uporabniki v različnih panogah. Podjetja opažajo boljšo podporo strankam, povečane prodaje in zadovoljstvo strank z uporabo LiveAgenta. LiveAgent omogoča klepet z strankami in statističen pregled kategorij vstopnic. Izboljša produktivnost, odzivni čas in učinkovitost storitve za stranke. Cena LiveAgenta je cenovno ugodna in strokovno podprta.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Ali menite, da je že skrajni čas, da začnete uporabljati chatbote v svojem podjetju za podporo strankam? Razmislite o uporabi orodja Manychat.

Pregled bota Manychat

Programska oprema za izdelavo zahtevkov je sistem, ki omogoča lažje reševanje težav strank kot elektronska pošta. V članku najdete statistiko o pričakovanjih in preferencah strank. Izvedite več o avtomatizaciji klicnih centrov z razlago strokovnjakov. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema in še več. Kontaktirajte nas za demo različico in se naročite na naše novice z najnovejšimi posodobitvami in popusti.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico