Freshchat pregled chatbota

Freshchat pregled chatbota
Compare Freshchat pregled chatbota with other in: How Freshchat pregled chatbota is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
461 reviews

Iščete inovativno rešitev chatbota? Razmislite o Freshchatu. S tem chatbotom je ustvarjanje prilagojenih pogovorov z vašimi strankami preprosto. Najboljši del? Preprosto se ga je naučiti in uporabljati. Pridružite se nam pri raziskovanju te izjemne platforme, tako da preberete našo recenzijo!

Pricing
Starting from:
$   na mesec
Free trial: No
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4
Uporabniška izkušnja
4
Cena
3
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

 • Lepa različica naročniških načrtov
 • Bogate funkcije
 • Veliko privlačnih predlog chatbotov
 • Na voljo je brezplačen načrt
 • Enostavna navigacija

Cons

 • Brez preverjanja črkovalnih napak
 • Upravljanje več kot enega računa hkrati je zmedeno
 • Ni funkcij za video komunikacijo
 • Občasno dolgi časi nalaganja orodja

Začetek uporabe funkcije klepetalnega robota Freshchat

Freshchat je platforma za sporočanje strankam v oblaku, ki podjetjem omogoča sodelovanje s strankami v realnem času prek različnih kanalov, kot so spletni klepet, družbeni mediji in mobilna sporočila. Platforma ponuja vrsto funkcij za poenostavitev podpore strankam, vključno s klepetalnimi roboti, pripravljenimi odgovori in podrobno analitiko. Orodje je zasnovano za izboljšanje uporabniške izkušnje z zagotavljanjem takojšnje pomoči in prilagojene podpore. S Freshchatom lahko podjetja izboljšajo učinkovitost storitev za stranke in povečajo zadovoljstvo strank.

Za začetek sem najprej obiskal spletno mesto orodja (www.freshworks.com) in se prijavil za brezplačen načrt. Izbiral sem lahko med dvema možnostma – z e-pošto ali Googlom. Odločil sem se za hitrejšo različico – Google – in nadaljeval. Na ta način sem moral kot podrobnosti navesti samo ime svojega podjetja in telefonsko številko.

Stran za prijavo v Freshchat

Vsekakor lahko rečem, da je Freshchatov postopek prijave zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in dostopen, tudi za tiste, ki šele spoznavajo platforme chatbotov. Najpomembneje pa je, da je zasnovan tako, da je hiter!

Platforma ponuja celovito potovanje, ki vas vodi skozi postopek registracije. Zagotavlja, da imate vse informacije, ki jih potrebujete za začetek. Čeprav je korake enostavno razumeti, je platforma od začetka delovala precej počasi – to je edina pomanjkljivost, ki bi jo omenil.

Zaslon Freshchat - hvala za prijavo

Postopek namestitve je preprost in traja le nekaj minut. Ko sem se prijavil, sem lahko začel podrobneje raziskovati orodje. Mislim, da se vam ne bo zdelo problematično, da se sami prijavite.

Freshchat Chatbot funkcije in izvedba

Ko sem uspešno ustvaril račun, sem lahko končno odkril programsko opremo pobližje. Prva stvar, ki je pritegnila mojo pozornost, je bil očem res prijazen vmesnik. Freshchat ima resnično intuitiven dizajn – takoj sem se počutil kot riba v morju.

Kanali Freshchat

Če pogledamo orodje samo po sebi, uporabnikom, kot sem jaz, ponuja različne zanimive funkcije. Moji osebni favoriti so analitika (npr. vrstica zadovoljstva strank), razdelek s pogostimi vprašanji in možnost »množičnih dejanj« pri delu z vašimi stiki.

Pregled nadzorne plošče Freshchat

Poleg vsega tega me je pozitivno presenetil razdelek »priporočene funkcije«. Ta razdelek vam pomaga, da iz svojega načrta izkoristite kar največ. Predlaga, katere funkcije bi morali/lahko izkoristiti.

Freshchat - kategorije pogostih vprašanj

Ko gre za te funkcije, so bile tiste, ki so pri meni vzbudile največ zanimanja:

 • klepetalnice: možnost organiziranja ekip v skupine za hitrejše reševanje težav,
 • delovni čas: možnost za nastavitev razpoložljivosti vašega klepeta čez dan in obveščanje strank,
 • gotov odgovor: način za ustvarjanje predlog odgovorov za hitrejše in doslednejše sporočanje.
Freshchat - odprite pregled klepeta

Končno mi je bila zelo všeč raznolikost različnih predlog chatbotov. Čeprav mi ni uspelo preveriti vseh 50+, je bilo super videti, da mi ne bo treba ustvarjati botov iz nič. Odličen dodatek.

Freshchat - moji roboti

Na splošno je orodje bogato z zanimivimi funkcionalnostmi, ki jih je vredno raziskati. Skrbi me le, da novincem to orodje ne bi bilo posebej enostavno za uporabo. To govorim predvsem zato, ker v orodju nisem videl nobenih pojavnih vodnikov ali vadnic o nastavitvah in funkcijah. Kljub temu je Freshchat trdno in zanesljivo orodje, ki so ga razvili ljudje z znanjem in izkušnjami.

Zmogljivost in uporabnost

Freshchat sem preizkusil na svoji Facebook strani. Moram reči, da so bili rezultati impresivni. Seveda je, tako kot vsak chatbot, njegova učinkovitost neposredno sorazmerna s časom in trudom, ki ga vložite v njegovo konfiguracijo. S pravilnim pristopom pa vam lahko dobro načrtovan pogovor chatbota prihrani nešteto ur. Še več, vašo igro podpore strankam lahko povzdigne na višjo raven.

Med testiranjem sem si prizadeval zapolniti vse slepe točke, na katere sem naletel, in redno posodabljal pripomoček za klepet. Toda tudi brez nenehnega spremljanja je Freshchat deloval brezhibno in zagotavljal vrhunsko storitev za stranke vsakemu »obiskovalcu« moje Facebook strani. Seveda je pomembno vedeti, da ima tudi najbolj izpopolnjen chatbot omejitve. Zato je ključnega pomena zagotoviti, da je človeški posrednik vedno na voljo za obravnavo vseh zapletenih poizvedb, ki se lahko pojavijo. Ena najboljših stvari pri Freshchatu je, kako enostaven je za uporabo in integracijo v vaš obstoječi sistem podpore.

Freshchat - Facebook klepet

Cenik Freshchat Chatbot

Freshchat ponuja štiri možnosti glede na vaše zahteve in proračun. Brezplačni načrt je na voljo tistim, ki iščejo brezplačne rešitve. Da, možno je uživati v prednostih chatbota brez kakršnega koli denarnega vložka. Posamezniki, ki želijo izboljšati izkušnjo chatbota, se morajo poglobiti v Freshchatove plačljive cenovne načrte, da odkrijejo njegove edinstvene funkcije in prednosti.

Brezplačno

Najprej, na voljo je brezplačen načrt, ki ga lahko izkoristite. Omogoča vam dostop do do 100 stikov oglaševalske akcije. Njegove funkcije vključujejo chatbote, analitiko chatbotov, oglede prejetih sporočil, teme, skupine in drugo. Glede na to, da gre za brezplačen načrt, je raznolikost funkcij precej široka

Rast

Nato imate načrt rasti. Zaračunano mesečno, vas bo stalo 18 USD na agenta. Ta načrt ponuja vse, kar počne brezplačni, z nekaterimi dodatki. Primeri vključujejo do 2000 brezplačnih sej botov na mesec, pogosta vprašanja, uporabniške dogodke in časovnice, sporočila SMS in poslovanje WhatsApp – če naštejemo le nekatere.

Pro

Če se vam zdi, da načrt rasti ne zadošča za vaše potrebe, se lahko vedno odločite za načrt Pro – za 47 USD na agenta na mesec na podlagi mesečnega obračunavanja. Načrt Pro vam omogoča dostop do vsega, kar je že omenjeno. Poleg tega lahko uživate tudi v funkcijah, kot so prevajanje v živo, samodejno razreševanje in API-ji za pogovore.

Enterprise

Končno nekaj za tiste, ki si želijo še več – načrt Enterprise. To je najnaprednejša od vseh stopenj in vas bo stala do 83 USD na mesec na agenta. Kaj lahko pričakujete od tega? Primeri vključujejo dovoljene domene, preverjanje pristnosti uporabnikov in 500 stikov oglaševalske akcije.

Cenik Freshchata

Zaključek

Če povzamem svoj pregled, sem zbral nekaj zadnjih pripomb o programski opremi Freshchat. Na splošno je to orodje, ki ga je vredno raziskati, če iščete nekaj poceni, pa tudi priročnega in hitrega za izvedbo. Če ste ljubitelj številnih predlog chatbotov in bogatih funkcij – Freshchat je orodje za vas.

Če pogledam pomanjkljivosti, moram omeniti samo 2. Prvič, lahko postane precej drago, saj podjetje zaračunava na podlagi “na agenta”. Torej, če imate veliko ekipo, je to lahko velik strošek. Še več, včasih lahko traja dlje, da se orodje odzove. Nisem prepričan, ali težavo povzroča napaka, preobremenitev strežnika ali druge težave. Skratka, mislim, da je rešitev vredna poskusa – na voljo sta 21-dnevno preskusno obdobje in večno brezplačen načrt, zakaj torej ne?

Pogoste napake in težave

S težavo prilagajam svoj klepetalni robot Freshchat za Facebook Messenger

Če želite prilagoditi svojega klepetalnega robota Freshchat za Facebook Messenger, se najprej pomaknite do razdelka »klepetalni roboti«. Nato izberite chatbota, ki ga želite prilagoditi. Po tem boste videli različne možnosti za izdelavo, konfiguracijo in prilagoditev vašega bota. Nadzirajte svoj napredek sproti s funkcijo »predogleda« in kadar koli prekličite objavo klepetalnega bota, da se prepričate, da niste izdali napačnega bota.

Imam težave pri ustvarjanju svojega prvega klepetalnega robota Freshchat v aplikaciji Facebook Messenger

Če želite ustvariti svoj prvi chatbot za Facebook Messenger z uporabo Freshchata, povežite svojo Facebook stran s programsko opremo. Ko to storite, se v uporabniškem vmesniku pomaknite do zavihka »chatbot«. Od tam lahko začnete nastavljati svojega chatbota. Ustvarite ga lahko iz nič ali uporabite obstoječe predloge.

0,

Product reviews

Najboljše alternative klepeta v živo vsebujejo določen nabor funkcij, ki vam bodo zagotovile uspet. Še danes ugotovite, katere so!

Odkrijte najboljšo alternativo za klepet v živo

LiveAgent je orodje za komunikacijo s strankami, ki ga priporočajo uporabniki v različnih panogah. Podjetja opažajo boljšo podporo strankam, povečane prodaje in zadovoljstvo strank z uporabo LiveAgenta. LiveAgent omogoča klepet z strankami in statističen pregled kategorij vstopnic. Izboljša produktivnost, odzivni čas in učinkovitost storitve za stranke. Cena LiveAgenta je cenovno ugodna in strokovno podprta.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Preidite na programsko opremo z vrhunskim klepetom v živo in večkanalnim vstopničnim sistemom. Izboljšajte vašo službo za pomoč strankam z elektronsko pošto, družbenimi omrežji in še veliko več.

Iščete uporabniško podobno alternativo?

CRM sistem omogoča podjetjem različnih velikosti konkurenčno prednost pri upravljanju odnosov s strankami s pomočjo e-pošte, klicev, klepeta v živo in združevanja/razdeljevanja zahtevkov. LiveAgent je zmogljivo orodje za podporo strankam, ki omogoča enostavno nudenje podpore prek e-pošte, klepeta in družbenih omrežij ter podpira tudi Facebook, Twitter, Instagram in kmalu tudi Viber. Po registraciji na platformi LiveAgent bo na vaš e-poštni naslov poslano sporočilo s podatki za prijavo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico