Pregled baze znanja Help Scout

Pregled baze znanja Help Scout
Compare Pregled baze znanja Help Scout with other in: How Pregled baze znanja Help Scout is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
730 reviews

Help Scout je programska oprema za pomoč uporabnikom in programska oprema za baze znanja, ki se neverjetno dobro obnese v vseh situacijah. Ponuja enostavno nastavitev, odlične možnosti prilagajanja in precej dober urejevalnik člankov za dobro ceno. Nadaljujte z branjem in izvedite več…

Pricing
Starting from:
$ 20   na mesec
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Uporabniška izkušnja
5
Cena
4
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Enostavna navigacija in popoln dizajn
  • Dodatne možnosti za urejanje mesta baze znanja
  • Preprost, a osredotočen urejevalnik člankov

Cons

  • Lahko bi uporabil nekaj "vau" faktorja v funkcijah

Začetek s Help Scout

Help Scout je namenska programska oprema službe za pomoč uporabnikom, ki se lahko uporablja kot programska oprema baze znanja. Ponuja zmožnosti skupne e-poštne mape »Prejeto«, podporo klicnega centra, klepet v živo ter ima tudi upravljanje odnosov s strankami in zmožnosti e-poštnega trženja. Poleg tega Help Scout ponuja orodje za upravljanje dokumentov in funkcijo baze znanja. Ogledali si bomo slednjega in videli, kako enostaven je za izvedbo in kako se na splošno obnese.

Začetek s programom Help Scout je zelo enostaven, saj vam med postopkom poskusne registracije ni treba skakati skozi nepotrebne obroče. Vse, kar morate navesti, je vaš e-poštni naslov, ime podjetja in druge povezane informacije. Podatkov o plačilu ni treba navesti, zato imejte svojo kreditno kartico v denarnici za to, razen če želite takoj izbrati plačljivi paket.

Začetek s Help Scout

Ko končate registracijo, lahko začnete brskati po uporabniškem vmesniku Help Scout in pridobiti občutek. Vmesnik je precej dobro zasnovan; deluje sveže, moderno, a intuitivno in preprosto hkrati. Navigacija je preprosto odlična in v nobenem primeru se ne smete izgubiti v vmesniku. Vsa potrebna orodja so shranjena v zgornji menijski vrstici na vrhu nadzorne plošče, kot tudi sekundarna navigacijska vrstica, ko imate odprta določena orodja.

Pregled nabiralnika Help Scout

Iskanje baze znanja je zato zelo enostavno, vendar morate upoštevati, da se funkcija baze znanja Help Scout imenuje Dokumenti. Ko izberete možnost Dokumenti v zgornji menijski vrstici, boste preusmerjeni v bazo znanja in lahko začnete z nastavitvijo. Najprej morate poimenovati svojo bazo znanja in nato izbrati med odpiranjem baze znanja ali prilagajanjem spletne strani. Za slednjo sem se odločil iz čiste radovednosti in bil prijetno presenečen.

Ustvari novo zbirko v Help Scout

Uporabniška izkušnja in funkcije

Lahko se ukvarjate s celotno nastavitvijo strani, zahvaljujoč nekaterim precej obsežnim, a preprostim za razumevanje možnostim. Na primer, prva stran za nastavitev vam omogoča, da se ukvarjate z nastavitvijo domene po meri, vidnostjo, blagovno znamko, barvno shemo, meta opisi in možnostmi povratnih informacij. Drugi razdelki vam omogočajo dodajanje kode po meri, prevajanje strani, dodajanje komunikacijskih možnosti in še nekaj več. To je zelo dobro, saj, presenetljivo, vsa programska oprema za baze znanja nima teh možnosti in bi jih res, res morala. Ko končate, lahko kliknete na Dokumente in ustvarite kategorijo ali začnete pisati članek.

Prilagodite svojo bazo znanja Help Scout

Možnosti organizacije s kategorijami so zelo gladke. Preprosto ustvarite kategorijo in nato lahko takoj začnete pisati članek. Ko ustvarjate članek, imate možnost uvoziti besedilo od drugod, kar je precej lepo. Ko izberete možnost novega članka, lahko začnete pisati v bazo znanja. Vmesnik ostaja tako odličen kot v preostali aplikaciji. Baza znanja Help Scout ponuja samo bistvene elemente za pisanje. To ni nujno slabo, a nekateri uporabniki, ki pričakujejo nekaj dodatnega, so morda nekoliko razočarani.

Ustvarjanje novega članka v bazi znanja Help Scout

Dobite standardni nabor orodij, ki vključuje možnosti oblikovanja, krepko pisavo, poševno pisavo, podčrtaje, podporo za povezave in slike, oznake, tabele in lastno kodo po meri. Nič ni, česar še niste videli. Druge možnosti vključujejo uporaben predogled članka, premikanje članka v drugo mapo, dodajanje ključnih besed za SEO ali možnost ogleda povezanih člankov. To je skoraj vse. Ne glede na to, kako preprosta se morda zdi funkcija baze znanja, je lahko v kombinaciji z možnostjo prilagajanja vašega spletnega mesta na splošno zelo močan tekmec.

Predogled članka v bazi znanja Help Scout

Ko objavite svoj članek, bo na voljo še ena možnost – zgodovina revizij. Vidite lahko, kateri uporabnik je zadnji urejal članek in kdaj. Zdi se, da razen tega ni nobenih drugih opisnih možnosti, tako da revizij dejansko ne vidite. Čeprav je to rahlo razočaranje, je še vedno dobro, da je ta funkcija na voljo, saj ni vedno standardna stvar v večini programske opreme za baze znanja.

Cena

Help Scout ponuja tri cenovne možnosti z različnimi funkcijami. Vsak načrt doda več funkcij in zmanjša omejitve določenih funkcij ter zviša ceno. Brezplačnega paketa ni na voljo. Oglejmo si vsak načrt in kaj ponuja za vaše podjetje.

Standard

Ta načrt stane 20 USD na mesec na uporabnika in ponuja dva nabiralnika, eno spletno mesto Dokumenti (baza znanja), do 25 uporabnikov, klepet v živo, sporočanje v aplikaciji, pripomoček za pomoč svetilnikom, poročila po meri, avtomatizirane poteke dela, lastnosti strank, API, in več kot 50 integracij.

Plus

Načrt Plus stane 40 $ na mesec na uporabnika in ponuja vse funkcije standardnega načrta. Poleg tega dobite pet nabiralnikov, dve mesti z dokumenti, brez omejitve največjega števila uporabnikov, 25 brezplačnih lahkih uporabnikov, polja po meri, ekipe, napredna dovoljenja, neomejeno zgodovino poročanja, napreden dostop do API-ja, aplikacije Salesforce + Jira + HubSpot in še več.

Pro

Načrt Pro stane 65 $ na mesec na uporabnika. Vključuje vse prej omenjene funkcije, dobite pa tudi 25 poštnih predalov, 10 spletnih mest z dokumenti, 50 brezplačnih lahkih uporabnikov, večplastne popuste, varnost podjetja, skladnost s HIPAA, zvišanje omejitve stopnje API-ja, storitev vkrcanja s strani strežaja, namenskega upravitelja računa, preglede optimizacije računa, in več.

Zaključek

Help Scout ponuja funkcijo profesionalne baze znanja, ki naredi vse pravilno. Nobenega dodatnega dejavnika “vau” ni, vendar ste lahko popolnoma prepričani, da vas Help Scout ne bo razočaral, ko bo prišel čas. Je izjemno enostaven za krmarjenje in delo z njim, kar je eden najpomembnejših dejavnikov. Urejevalnik besedila vam ne odvzame pozornosti od pisanja in čeprav ne ponuja modnih funkcij, je ravno dovolj dobro uravnotežen, da lahko vsak uporabnik ustvari sijajno bazo znanja.

Frequently asked questions

Iskanja v Help Scout Docs vedno znova ne uspejo, kako naj to popravim?

Najverjetnejša razlaga je, da vaši članki nimajo dovolj ključnih besed ali pa popolnoma nimajo ključnih besed, ki jih uporabniki potrebujejo, da bi jih našli v bazi znanja. Poskusite ponovno pregledati članke, ki jih imate težave pri iskanju, in odprite zaslon za urejanje. Svojemu članku lahko ročno dodate ključne besede v razdelku s ključnimi besedami, pa tudi prepišete dele vsebine, da zagotovite, da bodo ključne besede vključene v besedilo.

Kako ustvarim preusmeritve člankov v Help Scout Docs?

Če morate ustvariti preusmeritve, odprite svoje dokumente v programu Help Scout in izberite Upravljanje > Dokumenti. Kliknite Preusmeritve in izberite Nova preusmeritev. Izberite URL, ki ga želite preusmeriti, in vnesite nov URL v drugo polje. Ni vam treba preusmeriti samo na dokumente Dokumentov, lahko izberete tudi zunanje URL-je.

Product reviews

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo je razširjena rešitev, ki olajša komunikacijo in interakcijo med podjetji in njihovimi strankami.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo

LiveAgent ponuja programske rešitve za podporo strankam, vključno s sistemom za upravljanje zahtevkov in integracijo z družbenimi mediji. Klepet v živo je odlično orodje za izobraževalne in nevladne organizacije. Programska oprema za podporo strankam izboljša zadovoljstvo strank in poveča učinkovitost podpornih agentov. Najboljše prakse, kot so ustrezno usposabljanje agentov in pravilno označevanje zahtevkov, lahko pripomorejo k izboljšanju kakovosti podpore strankam.

Naučite se, katere elemente morate vključiti na kontrolni seznam skrbnega pregleda strank, da zaščitite svoje podjetje pri pridobivanju novih strank.

Skrbni pregled stranke kontrolni seznam

V besedilu najdemo opis najboljših praks za učinkovito komunikacijo s strankami, pri čemer se priporoča pozitiven ton, ponudba rešitev in izobraževanje strank ter pravilna kategorizacija primerov. Za izboljšanje kakovosti storitev za stranke se priporoča uporaba kontrolnih seznamov, ki vključujejo ocenjevanje kakovosti storitev, iskanje načinov za izboljšanje ter vzpostavljanje postopkov. Nadalje se besedilo osredotoča na kontrolne sezname za revizijo klicnega centra in druge HR kontrolne sezname. LiveAgent je eden izmed priporočenih ponudnikov kontrolnih seznamov za boljše organiziranje delovnih tokov ter doseganje poslovnega uspeha.

Želite izvedeti več o bazi znanja monday.com? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

pregled baze znanja monday.com

Stonly, HelpCrunch, Dynamics 365 in FreshdeskLiveAgent so platforme za upravljanje baze znanja, ki omogočajo ena na ena demonstracijske klice in integracije z raznimi komunikacijskimi orodji. Stonly ponuja veliko funkcij, a je zelo drag, medtem ko se pri HelpCrunch in Dynamics 365 osredotočajo na tisto, kar je pomembno, in imajo razumne cene. FreshdeskLiveAgent je tudi platforma za registracijo, ki ponuja klice ena na ena, nadzorno ploščo pa še pripravljajo.

Shranite naše predloge za odgovore s pozitivnimi povratnimi informacijami za družbena omrežja kot vnaprej pripravljena sporočila in samozavestno odgovorite na povratne informacije strank.

Predloge za pozitivne povratne informacije v družbenih omrežjih

Uporabniki želijo bolj osebno izkušnjo z blagovnimi znamkami. Mnenja strank lahko pomagajo pri razvoju boljših strategij in povečanju navezanosti na podjetje. Predloge odgovorov s pozitivnimi povratnimi informacijami v družbenih medijih so učinkovite in spodbujajo povezanost s strankami.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico