Pregled baze znanja Stonly

Compare Pregled baze znanja Stonly with other in: How Pregled baze znanja Stonly is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
61 reviews

Stonly je inovativna baza znanja in programska oprema za upravljanje znanja, ki poskuša narediti stvari drugače in brez dvoma ji večinoma uspe. Aplikacija je dobro zasnovana in neverjetno funkcionalna, saj sama baza znanja ponuja različne predloge za lažjo uporabo. Vendar ima ta…

Pricing
Starting from:
$ 128.55   na mesec
Equal to LiveAgent's All Inclusive plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Alexander Šípka

Editor's rating

Alexander Šípka
Overall rating
3.7
Uporabniška izkušnja
4
Cena
2
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Inovativen pristop k upravljanju znanja
  • Dobro oblikovan in zelo funkcionalen vmesnik
  • Dober urejevalnik z vsemi potrebnimi funkcijami

Cons

  • Zelo drago
  • Premalo funkcionalnosti, da bi upravičila ceno

Stonly je inovativna baza znanja in programska oprema za upravljanje znanja, ki poskuša narediti stvari drugače in brez dvoma ji večinoma uspe. Aplikacija je dobro zasnovana in neverjetno funkcionalna, saj sama baza znanja ponuja različne predloge za lažjo uporabo. Vendar ima ta dodana vrednost visoko ceno, ki bi lahko uporabnike odvrnila od tega, da bi jo obravnavali kot svojo glavno rešitev. Preberite celotno recenzijo spodaj, če želite izvedeti več o Stonlyju.

Začetek s Stonlyjem

Stonly je namenska rešitev za bazo znanja, ki prinaša določene inovacije v igro upravljanja znanja. Stonly ponuja različne vnaprej pripravljene predloge za ustvarjanje poglobljenih in interaktivnih člankov baze znanja za kateri koli namen. Oglejmo si nabor funkcij Stonly in poglejmo, kako je uporabljati kot rešitev baze znanja.

Če želite začeti uporabljati Stonly, morate samo ustvariti svoj račun. Lahko se tudi odločite za brezplačno preskusno različico, da vidite, ali vam bo všeč. Podatki o kreditni kartici niso potrebni in dobite preprost, a učinkovit uvod v delovanje Stonlyja in kaj morate storiti, da začnete. Uvod deluje kot vprašalnik in želi ugotoviti, kako želite uporabljati Stonly. Če izberete možnost zbirke znanja, vas bo Stonly samodejno popeljal do prvega koraka pri ustvarjanju in začeli boste z izbiro barvne sheme predloge. Na voljo je nekaj lepih možnosti, svoj logotip pa lahko dodate tudi takoj.

Pozdravni zaslon Stonly

Celoten vmesnik Stonly je videti in deluje zelo moderno in dobro zasnovan. Zgoraj omenjeni vodnik vas bo korak za korakom popeljal skozi vse, kar morate vedeti in narediti. To je precej gladek postopek, ki ga je treba opraviti in ne traja predolgo. Najbolj cenim, da se dogaja zelo malo nereda, da je vodnik preprost in priznava namen, zakaj sploh uporabljate Stonly. Uvod vas ne popelje stran in je vedno osredotočen na tisto, kar potrebujete.Celoten vmesnik Stonly je videti in deluje zelo moderno in dobro zasnovan. Zgoraj omenjeni vodnik vas bo korak za korakom popeljal skozi vse, kar morate vedeti in narediti. To je precej gladek postopek, ki ga je treba opraviti in ne traja predolgo. Najbolj cenim, da se dogaja zelo malo nereda, da je vodnik preprost in priznava namen, zakaj sploh uporabljate Stonly. Uvod vas ne popelje stran in je vedno osredotočen na tisto, kar potrebujete.

Uporabniška izkušnja in funkcije

Z bazo znanja, ki je tako hitro pripravljena za uporabo, se lahko začnete seznanjati z vmesnikom. Pisati lahko začnete s klikom na gumb »Dodaj novo« na levi plošči. Pod tem gumbom imate skritih več možnosti, vključno z vodnikom, vodenim ogledom, mapami in nekaj predlogami člankov. Izbira ni ravno široka, vendar je veliko večja od tistega, kar lahko najdete v večini drugih rešitev baze znanja. Ne spreminja igre, vendar olajša veliko dela, če predloge ustrezajo vašim pričakovanjem.

Stonly – vaša tema baze znanja po meri je pripravljena

Ne glede na to, kaj izberete, ni dvoma, da bo vaša izkušnja precej gladka. Najprej sem izbral predlogo »Vodnik« in moram reči, da vmesnik ostaja zelo osredotočen. Ta predloga vodnika vaše besedilo obravnava kot vodnik po korakih, tako da lahko izpolnite vsak korak in dodate ustrezne medije – slike, videoposnetke, kodo ali vnaprej nastavljeno ikono. Prav tako lahko spremenite postavitev v tri različne različice, si ogledate predogled, delite vodnik in spremenite nastavitve za vsak vodnik. Urejevalnik ponuja vse standardne funkcije oblikovanja besedila ter dodatne nastavitve. Na splošno je urejevalnik precej standarden in dobite tisto, kar bi pričakovali.

Stonly - Ustvari nov vodnik

Stonly ponuja različne predloge, tako da lahko vedno najdete vse, kar potrebujete za pisanje popolne vrste vsebine. To je še posebej uporabno za nove pisce, ki imajo morda na začetku težave pri gradnji lastne strukture članka. S predlogami Stonly je pisanje skoraj varno za vsakogar. Vsaka predloga je popolnoma oblikovana za določen namen, vendar me je zelo presenetilo, da nisem našel nobene prazne predloge, kar je neverjetno nenavadno in neprijetno. Vsak uporabnik se morda ne bo želel ves čas držati prednastavljenih predlog in mislim, da bi bilo dobro dodati prazno predlogo. Prav tako ni možnosti za ustvarjanje lastnih predlog.

Stonly - Ustvarjanje novega članka

Na splošno baza znanja Stonly prinaša svež veter v igro baze znanja. Vse je zelo dobro zasnovano in funkcionalno, vendar pa bodo uporabniki, ki pričakujejo tradicionalno bazo znanja s preprostim urejevalnikom, morda razočarani. Baza znanja ponuja neverjetno prilagodljivost, a hkrati nekaj odvzame, saj uporabnika prisili, da se drži določenih delovnih tokov. To je tisto, zaradi česar je Stonly hkrati neverjetna rešitev za bazo znanja, hkrati pa lahko uporabnikom predstavlja nekaj ovir.

Stonly - izberite predlogo za svojo bazo znanja

Cena

Pri cenah Stonly se stvari obrnejo navzdol, saj ponuja tri načrte brez možnosti brezplačnega načrta. Ker pa Stonly lahko štejemo za eno redkih resnično namenskih rešitev baze znanja, lahko cene postanejo zelo visoke. Oglejmo si vsak načrt in poglejmo, kaj dobite.

Starter

Začetni načrt stane ogromnih 128,55 USD na mesec za tri uporabnike z mesečnim obračunavanjem ali 102,63 USD na mesec za tri uporabnike z letnim obračunavanjem. Ta neverjetno drag začetni načrt ponuja omejitev 30 vodnikov in možnost vdelave vodnikov kamor koli. Uporabljate lahko le en jezik, samo eno bazo znanja, tri sprožilce in osnovno analitiko.

Business

Poslovni načrt se začne pri 258,13 $ na mesec za pet uporabnikov z mesečnim obračunavanjem ali 206,30 $ na mesec za pet uporabnikov z letnim obračunavanjem. Dobite dostop do vseh funkcij začetnega načrta z višjimi omejitvami in dodatnimi funkcijami. Imate lahko neomejene vodnike, več jezikov, tri baze znanja, neomejene sprožilce, različice, prilagajanje SEO, izvoze PDF, datotečne priloge in drugo.

Enterprise

Načrt Enterprise ima prilagojene cene, ki so najverjetneje odvisne od števila uporabnikov. Dobite vse prej omenjene funkcije, poleg tega pa še samodejni prevod za vodnike, napredno upravljanje pravic skupine, možnosti belih oznak, integracijo z Zendesk, Freshdesk in Front, združljivost SSO, varnostni pregled in namenski uspeh strank.

Zaključek

Na kratko, Stonly je vsekakor mešana torba. To je namenska programska oprema za bazo znanja, ki se osredotoča na upravljanje znanja in to počne neverjetno dobro. Poskuša izboljšati, inovirati in premakniti upravljanje baze znanja v novo smer, in je pri tem zelo uspešen. Vendar pa so cene neverjetno visoke in težko si predstavljam, da je veliko podjetij pripravljenih plačati tako visoke vsote samo za upravljanje znanja. Medtem ko se ta pregled osredotoča samo na funkcijo baze znanja, moram reči, da se v Stonlyju ne dogaja veliko drugega, zaradi česar je manj vredna rešitev za večino namenov. Baza znanja ne more konkurirati brez podpore drugih pomembnih orodij. Vendar ima Stonly zagotovo svoje občinstvo in množico zadovoljnih uporabnikov, ki ga kljub temu podpirajo.

Skupna vprašanja in težave

V Stonlyju ni možnosti izbire prazne predloge. Kljub temu pa lahko med obilico predlog, ki jih ponujajo, običajno najdete primerno. Večina predlog ima tudi možnosti prilagajanja, ki vam omogočajo spreminjanje strukture članka.

Kako ustvarim kategorije člankov v Stonlyju?

Kategorije člankov lahko ustvarite tako, da kliknete Dodaj novo in izberete mapo. Svojo mapo lahko ustrezno poimenujete in vanjo shranite vse ustrezne članke za enostavno organizacijo.

Product reviews

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico