Pregled baze znanja Zendesk Suite

Pregled baze znanja Zendesk Suite
Compare Pregled baze znanja Zendesk Suite with other in: How Pregled baze znanja Zendesk Suite is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
11473 reviews

Zendesk Suite je dobro znana platforma, ki med drugimi funkcijami in funkcijami ponuja programsko opremo za bazo znanja. Ta robustna rešitev službe za pomoč vam ponuja možnost ustvarjanja koristnih člankov, pogostih vprašanj, navodil za uporabo in še veliko več. Zahvaljujoč svoji razširljivosti…

Pricing
Starting from:
79   na mesec
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.7
Uporabniška izkušnja
3.5
Cena
3.5
Izvedba
4

Key takeaways

Pros

  • Robusten z različnimi funkcijami
  • Uporabniku prijazen urejevalnik baze znanja
  • Veliko dodatnih aplikacij na izbiro

Cons

  • Dodatni stroški zaradi dodatnih nadgradenj
  • Višja cena
  • S podporo je lahko težko komunicirati

Kako začeti uporabljati Zendesk Suite

Ustvarjanje brezplačnega preizkusnega računa je bilo zelo preprosto. Izpolnil sem svoje podatke in po potrditvi e-pošte sem bil pripravljen. Ob prijavi me je pozdravil zaslon za konfiguracijo izkušnje.

Zendesk Suite izboljša vašo preizkusno izkušnjo

Ko sem se odločil, da ga preskočim, sem lahko dostopal do svojega računa. Ko se prijavite, si lahko ogledate ploščo Začetek ali Nadzorno ploščo, ki prikazuje hiter pregled dejavnosti vašega računa.

Začnite z nadzorno ploščo Zendesk Suite
Pregled nadzorne plošče Zendesk Suite

Ko sem na hitro pogledal naokoli, sem želel začeti testirati programsko opremo baze znanja. In tu so se začele težave.

Najprej nisem vedel, kje naj najdem zavihek, ki bi me popeljal do nekakšnega urejevalnika člankov. Gumb + Dodaj v zgornjem levem kotu omogoča izbiro med vozovnico, uporabnikom, organizacijo ali iskanjem.

Zato sem se odločil, da je čas, da si ogledam podporno dokumentacijo. Iskanje podpornih člankov je bilo zelo enostavno, vendar mi niso veliko pomagali. Ne razumite me narobe, zagotovili so navodila in vadnice. Edina težava je bila, da so me usmerili proti gumbu + Dodaj. Ugotovil sem, da je verjetno bil drugačen gumb od tistega, ki sem ga uporabil, zato sem ga poskušal najti v uporabniškem vmesniku.

Glej in glej, nisem bil uspešen. Zato sem podrobneje pogledal majhen posnetek zaslona v članku o podpori. Barva ozadja je bila drugačna od tiste v mojem uporabniškem vmesniku. Aha! Razumem, samo še pravi vmesnik moram najti. Torej, s tem v mislih, sem pogledal ikono v desnem kotu s spustnim menijem z vsemi razpoložljivimi vmesniki.

To je bil korak v pravo smer, a mojih težav še ni bilo konec. Kliknil sem na vse in potem, ko sem se prijavil za nov izdelek, ki prej ni bil vključen v moje brezplačno preskusno obdobje, sem obupal in pisal podpori.

Potem ko me je pozdravil dokaj koristen chatbot, so mi rekli, naj počakam trenutek, da me prodajni predstavnik kontaktira. Nisem dolgo čakal in pojavil se je nekdo s človeškim imenom. Zadovoljen, da sem dobil odgovore na moja vprašanja, sem začel klepetati. Le da sem po nekaj sporočilih začel sumiti, da prodajni predstavnik ni ravno človek. Sledilo je malo frustrirajočega premikanja naprej in nazaj.

Komunikacija s klepetalnim robotom Zendesk Suite

Vendar sem čez nekaj časa dobil odgovor na svoje vprašanje, kako napisati članek o bazi znanja. Ne pozabite, to je bil odgovor, ne odgovor. Podpora mi je povedala za aplikacijo Knowledge Capture. Ker nisem želel iskati več informacij od bota, sem se znova napotil k podporni dokumentaciji, da bi izvedel, kako namestiti in uporabljati aplikacijo. S pomočjo nekaj navodil mi je uspelo namestiti aplikacijo brez težav.

Le da to v resnici ni pomagalo, saj vam aplikacija omogoča samo ustvarjanje člankov v bazi znanja iz vstopnic, ki ste jih prejeli. Ne razumite me narobe, to je odlična stvar in je lahko zelo uporabna v mnogih primerih. Vendar še vedno ni bilo tisto, kar sem iskal.

Aplikacije in integracije Zendesk Suite

Tako sem spet začel klikati skoraj vse, kar sem našel. In končno sem naletel na pravi vmesnik z zmožnostmi, ki sem jih potreboval!

V vmesniku Vodnik je še en gumb + Dodaj. S klikom nanj lahko izberete, ali želite napisati članek ali ustvariti razdelek, kategorijo, objavo v skupnosti ali temo v skupnosti.

Dodatni razdelek Zendesk Suite

Ko sem v spustnem meniju kliknil možnost Članek, sem bil preusmerjen v urejevalnik besedila.

Zendesk Suite ustvari članek v bazi znanja

In če sem iskren, se mi je po vsem tem zdelo malo golo. Vsebino lahko urejate, dodajate oznake, jo kategorizirate in nalagate slike in druge medije. Ko končate, lahko članek shranite ali neposredno objavite. Vse to je super in uporabno, vendar se je vseeno zdelo nekoliko razočarano, še posebej po vsem, kar je bilo potrebno, da smo ga našli.

Ko sem iskal več možnosti urejanja, sem naletel na nekaj plačljivih nadgradenj.

Zendesk Suite ureja članke

Uporabniška izkušnja in funkcije

Najprej in predvsem Zendesk precej vključuje najpogostejše brskalnike. Uporabil sem Google Chrome, vendar bi ga morali omogočiti tudi v brskalnikih Firefox, Safari in Microsoft Edge.

Programska oprema zbirke znanja Zendesk Suite ima vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete za pisanje člankov v zbirki znanja, objav v skupnosti itd. S svojim brezplačnim preskusnim računom sem lahko naredil vse, kar sem potreboval za uspešno pisanje in objavo članka v zbirki znanja.

Imel sem nekaj težav pri krmarjenju po robustnem spletnem mestu s številnimi vmesniki, zavihki in funkcijami. Prebral sem članke o podpori in čeprav so bili dostopni in jih je bilo enostavno najti, ne morem reči, da so mi kaj dosti pomagali. Da ne zanemarim portala za podporo Zendeska kot celote, pa članki, ki govorijo o programski opremi baze znanja, zame kot novega uporabnika niso zadostovali.

Druga stvar, ki jo moram omeniti, je moje iskanje, da ugotovim, kateri cenovni načrti vključujejo programsko opremo za bazo znanja in kateri ne. Prebral sem celotno Zendeskovo stran s cenami in čeprav sem imel idejo, sem jo želel potrditi, da bi bil prepričan. Zato sem ponovno pisal podporo.

Omenil sem že svojo blago frustracijo s chatbotom. Toda po vsaj 30-minutnem pogovoru, v katerem sem ga poskušal prepričati, da odgovori na moje vprašanje, sem bil pripravljen odnehati.

Kljub temu, da je z njim komuniciral izključno v angleščini, se mi je klepetalni robot poskušal celo približati v različnih jezikih.

Jezikovna težava klepetalnega robota Zendesk Suite

V moji podporni interakciji je bilo tudi nekaj lahkotnih trenutkov, čeprav takrat nisem bil prepričan, ali naj se smejim. Mislim, da se lahko odločite sami.

Drzen odgovor klepetalnega robota Zendesk Suite

Vendar sem na koncu dobil odgovor, ki sem ga potreboval.

Cena

Suite Growth

Zendeskov najbolj dostopen paket, ki vključuje programsko opremo za bazo znanja, je Suite Growth. Za 79 € na agenta na mesec, ki se zaračuna letno, lahko s pomočjo umetne inteligence ustvarite članke v bazi znanja. Druge funkcije, vključene v to raven, so programska oprema za izdajo vozovnic, večkanalna programska oprema za podporo strankam, samopostrežni portal za stranke, poročanje in analitika ter drugo.

Suite Professional

Pri 99 € na agenta na mesec, ki se zaračuna letno, ta cenovna stopnja vključuje vse funkcije nižjih ravni z nekaterimi dodatki, kot so integrirani forumi skupnosti, napredne glasovne zmogljivosti, skladnost s HIPAA, možnosti lokacije podatkov in druge.

Zaključek

Če povzamem svoje izkušnje s programsko opremo za bazo znanja Zendesk Suite, bi moral reči, da je bila funkcionalna, čeprav malo osupljiva. Postopek prijave je bil hiter in enostaven, nekatere funkcionalnosti na površinski ravni pa so bile zelo dostopne. Vendar, ko se morate poglobiti v programsko opremo, takrat postane zmedeno.

Urejevalnik člankov Zendesk Suite nudi vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete za pisanje člankov v bazi znanja. Vendar, ko želite več naprednih možnosti, morate doplačati za nadgradnje. Ne pozabite tudi, da ima Zendesk Suite skupno omejitev 40.000 člankov.

Menim, da je aplikacija Knowledge Capture, ki vam omogoča pretvorbo vstopnic v članke iz zbirke znanja, uporabna za številne službe za pomoč uporabnikom. Ta aplikacija je na voljo v cenovnem paketu Suit Growth, zato jo lahko preizkusite.

Na splošno ima Zendesk Suite veliko potenciala s kopico odličnih izdelkov in funkcionalnosti. Vendar pa potrebuje več natančnega prilagajanja, ko gre za uporabniško izkušnjo.

Pogoste napake in težave

Ne vem, kateri vmesnik naj uporabim

o različnih uporabniških vmesnikih v člankih o podpori Zendesk. Če želite izvedeti, kateri vmesnik trenutno uporabljate, pojdite na kontekstno ploščo v desnem kotu. Seznam vmesnikov in seznam vmesnikov, ki jih trenutno uporabljate, lahko najdete tam skupaj z osnovnimi podatki o računu.

Ne morem dodajati pododdelkov v članke svoje zbirke znanja

Če želite svojim člankom dodati pododdelke, pojdite na zavihek Razporedi članke in kupite nadgradnjo za pododdelke. S klikom na gumb Nadgradi lahko kupite in dodate to nadgradnjo neposredno v svojo programsko opremo baze znanja.

Po prijavi sem bil takoj zaklenjen iz svojega računa

Če se to zgodi, se morate obrniti na podporo in potrditi svoj račun. Pojdite na spletno mesto Zendesk Suite in začnite klepet z uporabo pripomočka za klepet v živo. Če želite preveriti svoj račun, morate navesti naslednje podatke: vaše polno ime, ime vašega podjetja, URL vašega spletnega mesta in opis, kako nameravate uporabljati Zendesk za svoje podjetje. Po tem bi morali biti sposobni preveriti in obnoviti svoj račun.

Product reviews

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Pregled zahtevkov Zendesk

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Programska oprema za upravljanje storitev je program, ki ga podjetja uporabljajo za upravljanje storitev, ki jih ponujajo svojim strankam. Programska oprema za upravljanje storitev je odličen način za optimizacijo tehnologije podjetja.

Programska oprema za upravljanje storitev

LiveAgent ponuja programsko podporo s številnimi funkcijami, vključno z integracijo družbenih medijev, SLA upravljanjem, samopostrežno storitvijo in podporo v živo. Programska oprema izboljšuje komunikacijo in interakcijo s strankami ter produktivnost. LiveAgent je prejel številne nagrade in certifikate ter nudi podporo strankam po vsem svetu. Poleg tega, lahko se stranke dogovorijo za demo klic in raziskujejo podrobneje, kako LiveAgent koristi njihovemu poslovanju.

Liveagent je najboljša rešitev za pomoč uporabnikom v vašem podjetju. Liveagent nudi podporo po e-pošti, klepetu v živo, družabnih omrežjih, bazi znanja in klicnem centru za enotno ugodno ceno. Izberite enega izmed treh plačljivih paketov ali izberite posebne funkcije, da prilagodite svojo službo za pomoč.

Iščete alternativo ZenDesk Talk?

LiveAgent je visokokakovosten in učinkovit sistem za podporo strankam, ki ima veliko funkcij, integracij s socialnimi omrežji in dobro podporo. Uporabniki so zelo zadovoljni z njegovo enostavnostjo uporabe, stabilnostjo na mobilnih platformah in odlično vrednostjo za denar. Poleg tega LiveAgent premaga mnoge druge podporne sisteme, vključno z Zendeskom, Freshdeskom in več drugimi. LiveAgent ima najhitrejši pripomoček za klepet v živo na tržišču s časom prikaza samo 2.5 sekunde, kar omogoča hitro podporo za stranke. LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020. Storitev LiveAgent ponuja odlično funkcionalnost, vključno s kontaktnimi obrazci, klepetom v živo in integracijo s socialnimi omrežji, ter je stabilna tudi na mobilnih platformah. Huawei, BMW, Yamaha in O2 so nekatera podjetja, ki uporabljajo LiveAgent. Poskusite brezplačno zdaj brez zahtevane kreditne kartice in bodite blizu strankam ter jim pomagajte hitreje.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Kaj kupci menijo

Podjetja se ne zavedajo, kaj kupce odvrača od nakupa. Statistika kaže, da so procesi preveč avtomatizirani in primanjkuje personalizacije. Več kot 29 % potrošnikov se pritožuje nad skriptnimi odgovori, medtem ko so integrirani kontaktni obrazci preveč zapleteni za izpolnjevanje. Stranke želijo dostop do digitalnih kanalov za podporo, 86 % strank pa je pripravljenih plačati več za boljšo storitev. Kritike in povratne informacije strank so ključne za izboljšanje storitev.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico